Gyomorfekély vagy reflux? Gyomorsav problémáim régóta vannak. Volt egy fogászati beavatkozásom, ami után cataflamot kellett szednem. Azóta majdnem öklendezek a gyomorsavtól esténként, ha megnyomom a gyomrom fáj a hátam is.
Nem vagyok orvos, de tudtommal a Cataflam és hasonló gyóygszereknek elég komoly mellékhatásai lehetnek a bélrendszerben.
de mivel azt írtad, régóta vannak savproblémáid, akkor ha jól értem, akkor nem a gyógyszertől lett, az csak rontott a helyzeten.
nos, nekem is sok gondom volt a gyomorsavval, nálam kiderült, hogy glutén- és tejérzékeny vagyok.
ezen kívül a húst és gyümölcsöket sem bírom nagy mennyiségben, a paradicsomot sem.
a finomított szénhidrátoktól is rosszabbul vagyok.
nálam volt gyomortükrözés, ráadásul nem magánban, hát elég szörnyű volt, de kiderült, hogy nyombélgyulladásom van.
azért nem árt egy vizsgálat.
a lisztérzekenység vizsgálatom negatív, az ételérzékenység vizsgálat viszont pozitív volt gluténra, durumbúzára, élesztőre, tejre.
az első meg nem tudom, miről beszél, du 5kor voltam gyomortükrözésen, és hánytam, pedig egész nap nem ettem semmit.
kizárólag magánorvoshoz mennék már csak tükrözésre és altatásban/bódítva.
ha régóta gondok vannak a gyomroddal, sajnos kell a tükrözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!