Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Esténként szerintetek a sör...

Esténként szerintetek a sör vagy a 0,25-ös frontin a kevésbé problémás?

Figyelt kérdés

Esténként rámtör a súlyos depresszió, pánik. Mind a a frontin és a sör is segít. Ti melyiket választanátok és miért?

Nekem a frontinban nagyon zavaró hogy ki vagyok szolgáltatva az orvosomnak. Az alkoholizmus meg nyilván brutálisan káros, de nem ilyen kis mennyiségnél.

2021. máj. 15. 17:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Kis mennyiség (egy pohár) az egészséges. Az alkoholnak van védő hatása.

Bár kétlem hogy depressziót kezelne. Nem szorongásra gondoltál?

2021. máj. 16. 16:22
 12/24 A kérdező kommentje:

11: Elvileg depressziós vagyok. Legalább is ezt mondta egy terapeuta. Oszt ennyibe is maradtunk, nagyon nem izgatta a dolog csak közölte velem.

A depresszió mellett, vagy pont amiatt esténként rámtör a kétségbeesés, kilátástalanság érzés, elkeseredettség. Nagyon gyötrődöm a múlton vagy épp azon hogy jelenleg milyen sok megoldhatatlannak tűnő problémám van. Vagy azon hogy folyamatosan elbukom mikor próbálom mekoldani a problémáimat. Pl. van vagy 6 egészségügyi problémám és egyet sem sikerült megoldani vagy 10 éve. Pedig rengeteg dologgal próbálkoztam, idáig az életmódomra is fgyeltem de már nem megy, úgysem működött.

Én is azt gondoltam hogy szorongásként fogják azonosítani. A diagnózis: hát nem tudom, ha gondolja írhatok fel frontint.

2021. máj. 16. 16:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen szempontból.

Olyannal még nem találkoztam aki egy frontin hatására verte volna véresre a gyerekeit.

2021. máj. 16. 22:22
 14/24 A kérdező kommentje:

Nekem nem célom véresre verni a még meg nem született gyerekeimet. Ezt betudom egy Frontin szavazatnak.

Egyébként kamaszként már megtettem. Nagyon kanos voltam, véletlen rácsaptam a kígyóra, de azért nem álltam le. :-D

2021. máj. 16. 22:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Senkinek sem célja az alkoholizmus, mégis sokan beleesnek. Mint említették eddig is, mindkettőre ráfüggsz előbb-utóbb, ebben az esetben pedig minden szempontból a Frontin a nyerő.
2021. máj. 16. 22:35
 16/24 A kérdező kommentje:

15: Köszönöm a választ. Vhogy éreztem én hogy a frontinra voksolsz. :-)

Egyéként kár hogy ennyire nem érdekli a pszichiátereket a munkájuk. Az elmúlt pár napban brutális rossz kedvem volt. Ma nem annyira, ma nem is kellett se sör se fronyó. Csak van ennek vmi oka. Persze lehet hogy nem szervi, ma pl. dumáltam az exemmel lehet az segített.

2021. máj. 16. 22:42
 17/24 anonim ***** válasza:
A pszichiátereknek semmi köze a rossz kedvhez. Ha már ezzel sem tudsz megbirkózni, akkor inkább igyál, nem sok minden változik.
2021. máj. 16. 22:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Nem csak rosszkedvről van szó, súlyos alvásproblémáim vannak. Brutálisasan fáradékony vagyok. És inkább pániknak mondanám a dolgot, levegőt sem kapok esténként sokszor annyira ki vagyok, szinte kívánom hogy legyen már vége ennek a szar életnek. Ma ez egyelőre nincs, ma végre csak egy sima szar napom van.

Érdekes hogy a pszichológus pszichiáterhez küld, a pszichiáter nem mond semmit, egy random idegen pedig azt mondja nem kell pszichiáter. Legalább nem unatkozom.

2021. máj. 16. 22:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Én egyszerre szoktam bevenni 10 szem fronyót, néha jó
2021. máj. 18. 20:37
 20/24 A kérdező kommentje:

19: Remelem csak trollkodsz. Nem vagyok nagy szakerto, de betegul hangzik.

Ha komolyan irtad: Rendszeresen nyomod? Miert tolsz ennyit? Hogyhogy hajlandoak neked ennyit felirni? Probaltal mar mas megoldast keresni a problemaidra, segitseget kerni?

2021. máj. 18. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!