Esténként szerintetek a sör vagy a 0,25-ös frontin a kevésbé problémás?
Esténként rámtör a súlyos depresszió, pánik. Mind a a frontin és a sör is segít. Ti melyiket választanátok és miért?
Nekem a frontinban nagyon zavaró hogy ki vagyok szolgáltatva az orvosomnak. Az alkoholizmus meg nyilván brutálisan káros, de nem ilyen kis mennyiségnél.
Sört igyál. Ezek a benzodiazepin nyugtatók rosszabbak, mint a heroin.
Ha esetleg alkoholista leszel, leszokáskor az elvonási tünetek 1-2 hétig tartanak. A nyugtató elvonási tünetek pedig 6-24 hónapig.
Nincs vmi alternative? Vmi kevesbe karos (az sem baj ha kevesbe hatasos) nyugtato?
Szomoru hogy itt kell kerdezgetnem de brutalis hogy a pszichiaterek mennyire szarnak bele a munkajukba.
Tudtok esetleg egy jo szakembert? Nem gond ha fizetos, vhogy megoldom. En csak rosszakkal talalkoztam eddig.
Hosszútávon a sör több problémát tud okozni. Meg a májnak is egyszerűbb negyed mg alprazolamot lebontani, mint 20.000 mg alkoholt. Az alkohol mennyisége 80.000-szer annyi, mint a Frontin.
A legjobb, ha egyiket sem használod. Meditáció, relaxáció, autogén tréning, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!