Pszihoterapeuták! a férfiak és a nők külömböznek?
Apámtól már kislánykorom óta azt hallgattam, hogy csak nők között ne kelljen az embernek dolgoznia, meg hogy a női főnökök milyen gázak, mert hogy blabla hímsoviniszta előítélet, amúgy életében nem dolgozott nők között. Anyám ilyenkor csak bólogatott.
Amit tapasztaltam, mindkét nemből vannak emberileg-szakmailag alkalmatlanok, általában azok a leghangosabbak.
4 főnököm volt eddig.
1. férfi főnök idegbeteg, alkoholista, rettegtek tőle a munkatársaim (férfi és női munkatársak kedvesek voltak, de a főnököt nem lehetett elviselni)
2. férfi főnök, normális korrekt, viszont nagyon szigorú (nem volt női munkatársam, csak férfiak. Itt dőlt meg a csak nők pletkyálnak tévhit. Én ilyen fúrást-pletykálást még nem láttam. Egyetlen férfi kollégával voltam jóban, egy szelíd idősebb férfi)
3. női főnök, teljesen elborult volt, inkább erről nem írok semmit, két nő kollégám volt, egyik nagyon kedves, másik tipikus pitsa, viszont szakmailag ott volt
4. női főnök, kedves, empatikus (két nő volt a kollégám az egyik borzalmas volt minden szempontból, a másik nagyon kedves, hozzáértő)
Nem tudom ilyen választ vártál-e. Sajnos tényleg létezik olyan jelenség, hogy azonos nemből sokan vannak, akkor fúrják a másikat. Legyen férfi vagy nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!