Ez ellen mit tudok tenni ?
Figyelt kérdés
Régen semmi baj nem volt a beszédemmel viszont amióta depresszió és szorongás alakult ki nálam azóta furán beszélek. Nem tudom hogy mit csináljak mert néha van hogy rendesen tudok beszélni de utána megint elő jön ez és nehezen tudok kimondani szavakat vagy hülyén alkotok mondatokat.2021. máj. 8. 01:51
1/2 anonim válasza:
Jarsz terapiara? Pszichologushoz vagy pszichiaterhez? Ez egy nagyon konkret kerdes. Szerintem erre tudnanak mit mondani.
Nekem pont az a gondom hogy rengeteg kusza problemam van. Te viszont megfogalmaztal egy konret, tomor, jol ertelmezheto problemat. Alom paciens vagy.
Bar gondolom ha depresszios vagy es szorongsz akkor mason is kell dolgozni. Ha tenyleg zavar akkor mindenkepp hozd fel a terapian.
2/2 anonim válasza:
Az alap betegséget kell kezelni, megszüntetni, és akkor elmúlik ez is. De addig is megteheted, hogy hangosan olvasol, verset szavalsz, és olyanokkal beszélgetsz akikkel nem szorongsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!