Miért lesz sok ember depressziós a koronavírustól?
Kicsit gondolkodj reálisan.
Én elvesztettem azt a munkahelyet, amiért sokáig küzdöttem. Feléltem a tartalékaimat. Aztán (már megint) egy olyan munkát csinálok, amit nem akarok. 10 lépést vissza az életbe, kezdeni mindent előről. Mindezek mellett az ember szeretne megpihenni, de csak a gyalázkodás megy, meg a zsarolás az egész országban. Szerinten sokunkat nem érdekel ez a vírus, csak nyomják a pofánkba, és nem feltétlen a vírus a baj hanem a vele jött mellékhatások. A gazdaság, egészségügy romokban.
Voltaképp az ember felépít évek alatt valamit, aminek hirtelen vége szakad és újra a teljes bizonytalanság veszi kezdetét, ebbe betegedik bele sok ember.
Nem vagyok depressziós, de a vírus előtti 5 évem nagyon kemény volt, jött volna a "megpihenés" időszaka erre bumm, még kapok kakit a nyakamba!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!