Valaki segítsen ez nagyon rossz!. Mit tegyek?
Nézd fordítva
El akart menni valahova de nem tudott, mert elkéstél. Neki nem ez a gondja, hanem elmentél úgy, hogy tudtad, hogy ő ezt várja.
Kevès pénzetek van és cipőre költöd, ezt szóvátette.
Vagyis ő csak annyit szeretett volna, hogy tartsàtok magatokat az előre megbeszélt programhoz, és bánjatok jobban a pénzzel.
Akkor most te nem ugyanúgy kb a semmin örjöngsz?
Van közös gyereketek? Én ott hagynám ezt a férfit, ha csak egy mód van rá és nem vagyok neki anyagilag kiszolgáltatva.
Próbáld magad anyagilag függetleníteni, hogy ne legyél az ő kénye kedvének kiszolgáltatva.
Ennyit nem ér az egész ember. Kicsit üssed őt is, beszélj lekezelően, hagyd magára, kíméletlenül fenyegesd. Valahogy tudja be a helyét! Nem kell túlzásba vinni a tiszteletet, mert azzal szokás visszélni. Van aki leginkább csak abból ért, ha úgy beszélnek vele mint amekkora állat. Ebből ítélve nárcisztikus vagy antiszociális személyiségzavara van, de ha mondjuk alkoholista, szakadt dohányos, vagy épp rosszabb, akkor mindenképpen hagyd ott.
Ezen kívül, a nyugtató gyógynövény jót tesz.
14 es. Hát nem hiszem hogy havi 700 ezer ft kevés pénz lenne😅 (és ez csak az ő keresete).
15. Nincs még gyerekünk
Ok, de amit csinálsz az beteg. Egy férfi nem okoz ilyen reakciót, hogy ilyeneket csinálj. Ne hárìtsd már rá az egészet. Te csinálod ezt magaddal.
Ha meg nem megy akkor hagyd ott. Ez is a te döntésed. Sosem értettem a nőket akik szídják a pasijukat de nem hagyják ott. Ha nem szereted mièrt veszitek el egymás idejét.
Hülyeség és gyerekes bosszút állni rajta, mint ahogy tanácsolták. Nem óvoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!