Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki segítsen ez nagyon...

Valaki segítsen ez nagyon rossz!. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok de olyan szinten hogy szét vágtam a lábam dobálok mindent, úgy érzem nem tudok ura lenni ennek és nem tudom mit fogok tenni. Van egy boxzsákom azon próbáltam levezetni a dühöm és még egy xanaxot is vettem be de nem segít. 27/L

2021. máj. 4. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Beszéltél már vele ezekről a dolgokról? Hogy miért idegesíti fel magát minden apróságon és "fenyegetőzik" azzal, hogy el akar hagyni? Kontrollálni akar téged?
2021. máj. 5. 00:16
 12/20 anonim ***** válasza:
De ne vedd sértésned :) csak próbálom valamennyire átlátni a helyzetedet. Azért ilyenkor az fontos, hogy hangulati labilitás miatt kezel-e pszichiáter, vagy nem jellemző rád és csak a barátod viselkedése váltotta ki ennyire intenzíven.
2021. máj. 5. 00:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Szoktam más dolgok miatt is ennyire ideges lenni és ilyenkor bántom magam, szétverem a kezem a betonon...
2021. máj. 5. 00:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Nézd fordítva

El akart menni valahova de nem tudott, mert elkéstél. Neki nem ez a gondja, hanem elmentél úgy, hogy tudtad, hogy ő ezt várja.

Kevès pénzetek van és cipőre költöd, ezt szóvátette.

Vagyis ő csak annyit szeretett volna, hogy tartsàtok magatokat az előre megbeszélt programhoz, és bánjatok jobban a pénzzel.

Akkor most te nem ugyanúgy kb a semmin örjöngsz?

2021. máj. 5. 01:26
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Van közös gyereketek? Én ott hagynám ezt a férfit, ha csak egy mód van rá és nem vagyok neki anyagilag kiszolgáltatva.

Próbáld magad anyagilag függetleníteni, hogy ne legyél az ő kénye kedvének kiszolgáltatva.

2021. máj. 5. 06:52
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Ennyit nem ér az egész ember. Kicsit üssed őt is, beszélj lekezelően, hagyd magára, kíméletlenül fenyegesd. Valahogy tudja be a helyét! Nem kell túlzásba vinni a tiszteletet, mert azzal szokás visszélni. Van aki leginkább csak abból ért, ha úgy beszélnek vele mint amekkora állat. Ebből ítélve nárcisztikus vagy antiszociális személyiségzavara van, de ha mondjuk alkoholista, szakadt dohányos, vagy épp rosszabb, akkor mindenképpen hagyd ott.

Ezen kívül, a nyugtató gyógynövény jót tesz.

2021. máj. 5. 09:41
 17/20 A kérdező kommentje:

14 es. Hát nem hiszem hogy havi 700 ezer ft kevés pénz lenne😅 (és ez csak az ő keresete).

15. Nincs még gyerekünk

2021. máj. 5. 14:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ok, de amit csinálsz az beteg. Egy férfi nem okoz ilyen reakciót, hogy ilyeneket csinálj. Ne hárìtsd már rá az egészet. Te csinálod ezt magaddal.

Ha meg nem megy akkor hagyd ott. Ez is a te döntésed. Sosem értettem a nőket akik szídják a pasijukat de nem hagyják ott. Ha nem szereted mièrt veszitek el egymás idejét.

Hülyeség és gyerekes bosszút állni rajta, mint ahogy tanácsolták. Nem óvoda

2021. máj. 5. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:
18# így van!
2021. máj. 5. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát látszik hogyha valaki nem érti azt hogy hogyan működik a nem épelmélyű ember. A semmitől nem fog másra több tekintettel lenni, meg lehet hogy nem is képes rá. Ez jelentős érzelmi zsarolás. Egy kis kontroll vagy haszon szerzés jól jön.
2021. máj. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!