Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítségre lenne szükségem,...

Segítségre lenne szükségem, mitől lehet ez? A többi lent.

Figyelt kérdés
szaisztok. pár hónappal ezelőtt jött egy szédüléses betegségem,sokat vizsgáltak már,de semmi kézzel foghatot nem találtak. ám de nem ehhez a betegséghez tartozik szerintem,ha nem ez már lelki eredetű vagy fogalmam sincs. pár hete kezdődött,hogy sokat idegeskedtem,nehezen aludtam,aztán jött ez,hogy nem birok koncentrálni,folyamatosan aludnék,olyan mint ha nem én lennék,amit mondanak van hogy meg se hallom,nem birom feldolgozni,mint ha be lennék zárva egy ketrecbe,nem birom elmagyarázni hogy milyen de borzalmas. azt tudom,hogy pánikbetegségem van,de mára már csak negyed évente egyszer van rohamom,és a pánikbetegség nem ilyen. már fizikailag érzem magam rosszul. az időt,sem érzékelem. el telik egy nap,és olyan mint ha csak 3 ora lenne. az emberek elfordulnak tőlem,én meg úgy érzem mint ha megkattantam volna. úgy tudnám illusztárlni hogy hogy érzem maga,mint aki 3 napja nem aludt,eszméletlenül ideges,influenzás beteg 40 fokos lázzal,és folyamatosan olyan közegbe van ahol nem akar lenni. segítsetek kérlek,mert már nem birom idegekkel. nem megy:( mi lehet ez ? 17/l

2017. máj. 3. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Pánikroham esetleg?
2017. máj. 3. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
olyan pánikroham nincs,ami napokon keresztül folyamatosan tart.
2017. máj. 3. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, ezeket a tüneteket én is érzékelem magamon, jól leírtad. Kíváncsi leszek a válaszokra.

23/F

2017. máj. 3. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ismerősek ezek, úgy vélem depresszió.

Pszichiáterhez kell menni.

2017. máj. 14. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!