Segítségre van szükségem! Így újra lehetek normális?
Ha 16 éves vagy, akkor még bőven fejlődésben vagy, tehát ahhoz, hogy egészséges felnőtté válj, akkor mindent meg kell enned ami és amennyi jól esik!
Ne gyötörd magadat nem létező problémákkal!
Normális a testsúlyod, tehát semmi okod aggódni, nyugodtan egyél!!
A bulémia halálos is lehet, nagyon vigyázz!!
Szerintem ne erőltesd most azt ami nem esik jól. Egyél olyan dolgokat amiket bűntudat és hányás nélkül megtudsz enni és aztán egyre fokozatosabban több ételt.
Ne edd tele magad, mindig kicsiket egyél és nem fogsz bűntudatod érezni.
Az egészség meg a legjobb dolog a világon, és ha azt elveszted nagyon nehéz visszahozni.
Ne bántsd magad!<3
Írd le egy papírra hogy mit nem szeretsz az életedbe és azokat próbáld rendbe tenni vagy írd le amiket szeretsz és azokért legyél hálás.
Fiatal vagy és előtted az élet, ha már valaki beleesik ebbe a betegségbe irtó nehéz kijönni belőle, szóval amíg még nem késő próbáld magad helyretenni, és ne hagyd el magad!
Elárulok egy titkot!:)
Én mindent eszek, ami jól esik,de közben mindig egész nap tanulok, kisebb szünetekkel.
Így általában vagy fogyok egy keveset, vagy stagnál a súlyom, de semmmikép sem hízok, ugyanis elégetem a kalóriákat.
Ha nincs kedved sokat tanulni, akkor a tanulást napi másfél-két óra sportolással is kiválthatod.:)
A lényeg, hogy mindent egyél nap közben, ami jól esik, és annyit egyél, amíg jól laksz.
A sportoláshoz ugyanis energia kell, egy fejlődő szervezetnek pedig még többet kell enni, mint egy felnőttnek!
Evés után két órával pedig lehet menni sportolni! :)
Szerintem próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!