Nagy segitsegre lenne szuksegem Ma szexeltunkparommal vedekezes nelkul nagy volt a hev De mielott betette oralisan kenyeztettem Utana betette, elment megtorolte es ujra oralisan keny. Ezt 4x Lehetek terhes? Koszonom a normalis valaszadok valaszat!
Attól hogy megtörli meg te polirozod neki a szerszámot attól még a vezetékébe marad sperma... Szóval igen lehet baj. Főleg ha izgatotság miatt az előnedvvel kifolyik xD
Hány éves lehetsz...
Én jó ideje (évek óta ) nem védekezek. Fogamzásgátló drága , híztam tőle, s a nemi vágyat lejebb csökkentette. A gumi idegesítő, nem az igazi, pár még ki is irritálhatja az embert, a párom utálta amit megértek.
Akárhányszor csináljuk mi oda figyelünk. Ha orálisnál elmegy, nem bánom, max akkor játszik velem kézzel.
Ha aktus alatt jön rá, mindig kiveszi s megoldjuk, de semmiképp se hüvelybe!
Kivéve: A "várva várt napokban", amikor nem kell azon agyalni, hogy becsúszik a gond.
Menszesz alatt, ha párod nem undorodik a női ügytől, pl kimosod magadat óvatossan, a sikosítót használatba lehet venni: Felviszed a szerszámjára s ha netán minimális vér is van nem lesz olyan neki.
Vagy ha undorodik: Akkor a havi utáni 2 napban nyugodtan szabadon lehet még, mert nem egyből érik újra a pocid.
Nézess majd terhességi tesztet, s ha netán van valami intézkedj ha nem kívánt a terhesség! Nem kell elcseszni az életeteket + a gyermekét.
Legközelebb óvatossan. Mi mindig várun elsülés után 24 órát.
(huszonéves nő vagyok)
Ha fiatal vagy szülők mellett, akkor se szabad tétovázni s filózni mekkora lebaszást kapsz!
Ne legyél buta, mint a legtöbb csaj, akik eltitkolják s késő már. (gyereknek nem kell gyerek!)
Nem mindegy milyen felelősséget kell vállalni:
1___ felvállalod hibádat, elfogadod a leszidást, de nem lesz gyerek.
2___ vállalod a gyereket s a vele járó felelősséget. (megnehezíted az életed)
Nem mindegy!
"Utana betette, elment"
Igen.
Hogy kapcsolódik ide hogy oráloztál???? Betette, belédment... Igen lehetsz terhes. Söt! Meg is érdemelné az összes hozzád hasonló észlény, hogy az ilyen felelötlen viselkedésnek meglegyen a következménye!
Aki ennyire ostoba az frankón ne szexelen már égbe világba?!?!
Istenkém,hogy szeretem,mikor a múlt éjszakát ilyen részletességgel részletezik,hogy azt is megtudom,hol,merre folyt a ge ci!
Berakta a pi nádba gumi nélkül a fszát?? Igen? Akkor lehetsz terhes, tök mindegy hányszor szoptad le,vagy verte a szádba!
Bármikor lehet terhes egy nő, még ha 100%osan tudja, hogy mikor van ovuja.. bármikor lehet spontán, még havi alatt is túlélnek, ha akarnak.
Kérdező, igen, lehetsz terhes.
"Istenkém,hogy szeretem,mikor a múlt éjszakát ilyen részletességgel részletezik,hogy azt is megtudom,hol,merre folyt a ge ci!"
Hát ez kész :D
Amúgy ja,simán lehetsz,aztán gondolom majd mész abortuszra,és szidod az abortusz elleneseket,hogy milyen elvakult facok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!