Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy segitsegre lenne szuksege...

Nagy segitsegre lenne szuksegem Ma szexeltunkparommal vedekezes nelkul nagy volt a hev De mielott betette oralisan kenyeztettem Utana betette, elment megtorolte es ujra oralisan keny. Ezt 4x Lehetek terhes? Koszonom a normalis valaszadok valaszat!

Figyelt kérdés

2016. aug. 20. 02:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gratula... Akármennyire is van az ember biztonságba alap, hogy költök pár száz ft-t tesztre... Az más hogy senkibe nincs annyi hogy ellenőrizze magát kedves gyermekes kommentelő. Ahogy a legtöbb nő a mellét se vizsgálja át időnként... Ami alap lenne :D de csak LENNE...
2016. aug. 20. 16:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez igen skacok :)

Ha valaki pontosabban nem tud valamit egybol megy a paraszt stilus

A normalis kommenteloknek meg koszonom a valaszat :)

De viszont meg annyit hozzatennek hogy nem bennem ment el, kivette megtorolte es utana meg en mentem le

Es utana tette vissza

Ugy is 100%os esely van ra?

2016. aug. 21. 02:01
 13/14 anonim ***** válasza:

:-D

Nem azért kapsz paraszt stílust,mert nem tudsz valamit!

Hanem mert kb.semmit sem tudsz!

Kivette,leszoptad,betette,leszoptad,én azt mondom,maradj a szopásnál és akkor nem lesznek ilyen bajaid! :-)

2016. aug. 21. 07:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Azóta vettél be 72 órást? Mert igen, ez még mindig esélyes, hogy terhes legyél, hiába kint vagy bent ment el.
2016. aug. 23. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!