Valaki segítsen ez nagyon rossz!. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok de olyan szinten hogy szét vágtam a lábam dobálok mindent, úgy érzem nem tudok ura lenni ennek és nem tudom mit fogok tenni. Van egy boxzsákom azon próbáltam levezetni a dühöm és még egy xanaxot is vettem be de nem segít. 27/L2021. máj. 4. 23:30
1/20 anonim válasza:
Pszichiáterhez jársz? Ha ennyire dühös/ideges vagy akkor kétlem, hogy le tudsz ülni relaxálni vagy zenét hallgatni... marad az edzés, ott ki lehet adni magadból és egy idő után elfáradszt.
Mi váltotta ezt ki nálad?
2/20 A kérdező kommentje:
Igen járok pszichiáterhez. És a párom viselkedése. Egyszerűen nem bírom
2021. máj. 4. 23:41
3/20 anonim válasza:
Végső esetben, mielőtt még többet ártanál magadnak, hívd a lelkisegélyt: 116-123. Lehet, hogy jót tenne, ha beszélnél valakivel.
4/20 anonim válasza:
Mi történt,ami miatt így kiakadtál?
5/20 anonim válasza:
Konkretizálnád? Mi az, ami zavar a viselkedésében?
6/20 anonim válasza:
Ér ez a pasi annyit hogy szétvágd miatta a lábad?
7/20 A kérdező kommentje:
Az zavar hogy minden kis apróságon úgy besértődik és ilyenkor én vagyok a szar meg el akar hagyni. Most azon sértődött meg hogy nem értem haza időben mert lekéstem a buszt, azzal jön hogy de meg volt beszélve hogy elmegyünk egy ismerősünkhöz meg hogy eleve minek megyek el ha tudom hogy menni kell. Hozzáteszem van benne igazság, de amit művel ez miatt meg minden kis apróság miatt már nem bírom. Múltkor az volt pl a baja hogy minek vettem magamnak cipőt mert nem tudok bánni a pénzel
2021. máj. 5. 00:07
8/20 anonim válasza:
Az nem normális, hogy minden apróságon megsértődik, viszont kíváncsi lennék az ő nézőpontjára is. Borderline személyiségzavarod van?
9/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok borderline. Miből gondolod?
2021. máj. 5. 00:12
10/20 anonim válasza:
Elsősorban a nagyon intenzív érzések, düh, idegesség, önbántalmazás miatt. Illetve, hogy a barátod azt feltételezi, hogy nem tudsz bánni a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!