Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha öngyilkos...

Mit tegyek ha öngyilkos akarok lenni? Nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
Úgy érzem már semmi jó nem lehet az életemben. Ha ennyi idő alatt nem volt kapcsolatom, munkám, se semmi, akkor már biztos nem is lesz. Agorafóbiás vagyok, beteges szorongó, pánikbeteg, senkivel nem bírok beszélgetni, a családtagjaimmal sem, mert ők is lesz*rnak. Nem megyek pszichológushoz, nem megyek én már sehová sem. Nem tudok változtatni, úgy érzem. Semmi nem segít, csak azt akarom hogy vége legyen. És meg akarom lépni, meg akarom ölni magam. Egy örök lúzer vagyok, úgy se fog senki emlékezni rám vagy sajnálni.

2021. máj. 3. 19:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%
Én is így érzek, nem találtam még más megoldást, pedig rengeteg problémán vagyok túl. Elértem én is arra a pontra hogy nincs tovább.
2021. máj. 8. 10:18
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
21 es akkor ketten vagyunk sajnos
2021. máj. 8. 14:36
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nekem családom is van, hozzám se szól senki egész nap.Volt amikor elmentem több órára, és fel sem tünt senkinek.
2021. máj. 8. 15:27
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

#23,

miért nem javítod a családon belüli kapcsolatot?

2021. máj. 8. 15:29
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam, ellenem fordítja a gyerekeket. Drága ajándékok, mindent megenged ha szólok akkor meg rám se figyelnek.
2021. máj. 8. 16:40
 26/38 A kérdező kommentje:
Én sem haltam meg még, ha valakit érdekel. De bár meghalnék, azóta se jobb semmi, csak rosszabb. Már fájdalmaim is vannak a sok idegességtől, és alig alszom. Remélem nem kell sokat várnom, hogy valami nyavaja elvigyen a csába.
2021. máj. 8. 16:49
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel, attól függetlenül hogy velem mi van, másnak már segítettem kimászni a gödörből. Figyelünk rád ha kellünk.
2021. máj. 8. 17:33
 28/38 A kérdező kommentje:
Már azt se tudom mi fáj, hol fáj. Néha a lábaim, úgy hogy felkelni alig bírok, máskor zsibbad a karom máskor a fejem, szemem, gyomrom, fogam. Valahogy úgy érzem meg is érdemlem a kínt, segít megbírkózni a gondolattal, hogy valójában mekkora semmirekellő élettelen vagyok.
2021. máj. 8. 17:36
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom hogy fel a fejjel. Nekem se segít, de én most fogok egy doboz jégkrémet, lefekszem és tv-t nézek elalvásig. Nem boldogít, de átmenetileg nem gondolok másra.
2021. máj. 8. 18:13
 30/38 A kérdező kommentje:
Én is azt csinálom. Film és ropi. Mást nem, mert nem érdekel semmi már.
2021. máj. 8. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!