Mit tegyek ha öngyilkos akarok lenni? Nem bírom tovább.
Na ide figyelj...
FONTOS VAGY!
És tudom, nem ismerlek, te sem ismersz, de ne add fel ennyivel.
Engedd el ezt a hülyeséget, hogy nem lehet változtatni, légy erős, kérlek. Szerezz egy állatot, amit szeret. Ez lehet nyuszi, kutya, macska, kígyó bármi amit szeretsz. Találj egy hobbit, tereld el a figyelmed. És hidd el, a pszichológus segít, csak találni kell egy jót. És én KÉRLEK, ne tedd meg!
Legyél önmagad, ne érdekeljen semmi és senki véleménye, csinálj mindent úgy ahogy szeretnél, és állj talpra, mert ERŐS VAGY.
És gondolj bele, ha ezen az időszakon túllépsz, 15 év mulva örülni fogsz, hogy nem tetted meg.
NE TEDD MEG, KÉRLEK ♡︎
1-es ne riogassunk már rossz helyzetben lévő embereket!
Régi barátaid esetleg? Amúgy négyes jót írt, egy barátom mély depresszióján egy cica javított sokat. Tanúsíthatom, hogy az állatok tényleg csodákra képesek! És ne szégyellj segítséget kérni!
Ne tedd.
Gondolj bele hogy van akinek te fogsz tudni majd segíteni.Segíts másnak és segítesz magadon.
Kérdezd meg magadtól:
Ha eléd állna a Kaszás, és választás elé állítana, melyik mellett döntenél?
- Meghalsz
- Olyan életet élsz innentől, amilyenre vágysz. Van egy boldog kapcsolatod, jó munkád, stb.
Szerintem te is a második lehetőséget választanád.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is volt öngyilkossági kísérletem, de már örülök neki, hogy nem haltam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!