Mit tegyek ha öngyilkos akarok lenni? Nem bírom tovább.
Szia,
Ha nagyon zavaróan jön ez a gondolat, akkor mond el ezt, még ha nem is hiszel benne, akkor is segíteni fog, tobbi dolog mellett:
"Szent Lechitiel, segíts, támogass, emelj fel.."
Egy próbat próbát megér, akkor is ha nem hiszel benne..
Kívánom, hogy legyél jobban és boldog..
Isten is végtelenül szeret és egy nagyon értékes, felbecsülhetetlen valaki vagy, bízz a jóban..
Szent Lechitiel (egy főangyal egyébként, a vigasztalás és reményadás az ő fő feladata)..
Elnézést hogy írok még egyszer.
A kutyádnak te vagy a gazdája a macskáknak is.
Biztos vagyok benne hogy őszintén szeretnek mert az állatok nem hazudnak.
Mi lesz velük ha te nem leszel?
Van olyan aki nyaktól lefelé nem mozog és nem adja fel.
Kedves Kérdező!
Együtt érzek veled, de ez rajtad nem segít.
Végtelenül el vagy keseredve, el akarod vetni az életed, de érdeklődésünkre, hogy mi a bajod, mi bánt - eddig nem adtál választ.
Tedd a kezed a szívedre: ha írtál nekünk, akkor mégis csak valamilyen segítségre vársz és nem az öngyilkosságot keresed. Ne is keresd! Ennyi ember, aki itt most lebeszél róla - mégsem tévedhet!
Valakivel megosztott bánat - fél bánat. Valakivel megosztott öröm - dupla öröm.
Semmiképpen ne öld meg magad. Mindenki életében vannak nehezen túlélhető mélypontok. Egyszer jobb lesz. [link]
Kérlek keresd fel őket
Hány éves vagy?
Én is agorafóbiás vagyok, elég súlyos mértékben. Nem egy leányálom...
Depressziós is voltam, nagyon. 2018. augusztusától 2021. februárjáig ágyban feküdtem. Csoda, hogy tudok járni, az izmaim eléggé megsínylették ezt. 2021. febr.ban kaptam egy új (x-edik) antidepit, azóta sokkal jobban vagyok. Ég és föld. Egyszerűen nem lehet elmondani, hogy milyen más így. (A korábbi antidepik nem hatottak.) Bipoláris is vagyok. És 2020. nyarán volt egy igen durva pszichózisom (= bekattantam). Most jól vagyok.
Te is lehetsz jobban, csak ... valami felé el kell indulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!