Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha öngyilkos...

Mit tegyek ha öngyilkos akarok lenni? Nem bírom tovább.

Figyelt kérdés
Úgy érzem már semmi jó nem lehet az életemben. Ha ennyi idő alatt nem volt kapcsolatom, munkám, se semmi, akkor már biztos nem is lesz. Agorafóbiás vagyok, beteges szorongó, pánikbeteg, senkivel nem bírok beszélgetni, a családtagjaimmal sem, mert ők is lesz*rnak. Nem megyek pszichológushoz, nem megyek én már sehová sem. Nem tudok változtatni, úgy érzem. Semmi nem segít, csak azt akarom hogy vége legyen. És meg akarom lépni, meg akarom ölni magam. Egy örök lúzer vagyok, úgy se fog senki emlékezni rám vagy sajnálni.

2021. máj. 3. 19:24
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem tudnék olyant élni, mert nem lesz semmim soha. Örök boldogtalanság az életem. Van kutyám és macskáim is 3, nem boldogítnak. Az boldogítana csak, ha most meghalnék.
2021. máj. 3. 19:52
 12/38 anonim ***** válasza:
97%
De mi váltotta ezt ki nálad? Gondolom azért vannak jobb napjaid is, ugye?
2021. máj. 3. 19:54
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha nagyon zavaróan jön ez a gondolat, akkor mond el ezt, még ha nem is hiszel benne, akkor is segíteni fog, tobbi dolog mellett:

"Szent Lechitiel, segíts, támogass, emelj fel.."

[link]

Egy próbat próbát megér, akkor is ha nem hiszel benne..

Kívánom, hogy legyél jobban és boldog..

Isten is végtelenül szeret és egy nagyon értékes, felbecsülhetetlen valaki vagy, bízz a jóban..

Szent Lechitiel (egy főangyal egyébként, a vigasztalás és reményadás az ő fő feladata)..

2021. máj. 3. 19:55
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést hogy írok még egyszer.

A kutyádnak te vagy a gazdája a macskáknak is.

Biztos vagyok benne hogy őszintén szeretnek mert az állatok nem hazudnak.

Mi lesz velük ha te nem leszel?

Van olyan aki nyaktól lefelé nem mozog és nem adja fel.

2021. máj. 3. 20:03
 15/38 anonim ***** válasza:
98%

Kedves Kérdező!

Együtt érzek veled, de ez rajtad nem segít.

Végtelenül el vagy keseredve, el akarod vetni az életed, de érdeklődésünkre, hogy mi a bajod, mi bánt - eddig nem adtál választ.

Tedd a kezed a szívedre: ha írtál nekünk, akkor mégis csak valamilyen segítségre vársz és nem az öngyilkosságot keresed. Ne is keresd! Ennyi ember, aki itt most lebeszél róla - mégsem tévedhet!

Valakivel megosztott bánat - fél bánat. Valakivel megosztott öröm - dupla öröm.

2021. máj. 3. 20:25
 16/38 A kérdező kommentje:
Már megosztottam, hogy nincs ebből kiút, úgy érzem. Depressziós vagyok, agorafóbiás, pánikbeteg, egy örök lúzer kis patkány nyominger. Akit senki emberszámba se vesz. Miért kellene így élnem? Lehet nem ölöm meg magam egyből, de akkor majd halálra éheztetem, vagy fagyalom magam, kikezeletlen tüdőgyusziba meghalni már nem is öngyilkosság, csak figyelmetlenségnek számít. Úgy már nem is lenne olyan drasztikus, mintha felvágnám az ereim.
2021. máj. 3. 20:32
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne öld meg magad. Mindenki életében vannak nehezen túlélhető mélypontok. Egyszer jobb lesz. [link]

Kérlek keresd fel őket

2021. máj. 3. 20:35
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ember depressziós, agorafóbiás, pánikbeteg. Ettől még ugyanolyan értékes emberek, mint akiknek nincs mentális betegségük, és igen is, te is értékes vagy!!!
2021. máj. 3. 20:47
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Én is agorafóbiás vagyok, elég súlyos mértékben. Nem egy leányálom...

Depressziós is voltam, nagyon. 2018. augusztusától 2021. februárjáig ágyban feküdtem. Csoda, hogy tudok járni, az izmaim eléggé megsínylették ezt. 2021. febr.ban kaptam egy új (x-edik) antidepit, azóta sokkal jobban vagyok. Ég és föld. Egyszerűen nem lehet elmondani, hogy milyen más így. (A korábbi antidepik nem hatottak.) Bipoláris is vagyok. És 2020. nyarán volt egy igen durva pszichózisom (= bekattantam). Most jól vagyok.

Te is lehetsz jobban, csak ... valami felé el kell indulnod.

2021. máj. 3. 22:48
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
En is az akarok lenni romhalmaz az eletem amit legalabb 90szazalekban a betegsegeimnek koszonhetek nincs kedvem tovabb szenvedni
2021. máj. 4. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!