Mi van a mai fiatalokkal 20-25 évesekkel? Munkahelyi tapasztalataitok?
a 17-esnek teljesen igaza, nem is értem, miért pontozták le.
mondjuk azon mindig jókat röhögök így 30 évesen, hogy idősebb átlagemberek (átlag prolik) jönnek olyanokkal, hogy „miért csendesek a mai fiatalok” meg „túl nagyok a fiatalok igényei”:D
hát tudod, inkább arról van szó, hogy a mai 40 alattiak már nem akkora birkák, mint az idősek, akiket évtizedekig szétsz_pattak 200E-ért a munkáltatók.
Persze lehet, hogy vannak 20 évesek, akik a semmi tudásra sok pénzt akarnak keresni, de marha vicces, hogy idősebb átlag proletárok jönnek olyanokkal, h túl nagy igény 4-500000-et keresni, hát hogyne, Magyarországon nevetségesen alacsonyak bérek, és ezzel a fiatalak már tisztában vannak.
nem szorulok rá, de én is előbb mennék külföldre, mint hogy ebben az országban dolgozzak 40 pluszos frusztrált, semmire beképzelt, pletykás elhízott prolik között.
kérdező, egyébként beleolvastam a vinnyogásodba, amit más válaszolóknak írtál: ha nem troll vagy, marha vicces, h pont te kritizálod a fiatalokat: a helyesírásod, fogalmazásod olyan, mint egy kisiskolásé.
De már megszoktam, hogy nyelvet nem beszélő, helyesen írni nem tudó, tájékozatlan boomerek szidják legjobban a fiatalokat :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!