Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi van a mai fiatalokkal...

Mi van a mai fiatalokkal 20-25 évesekkel? Munkahelyi tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a munkahelyemen, hogy nagyon sok fiatal, új belépő nagyon szótlan, magába forduló és teljesen mindegy hogy milyen végzettségű, lehet az mérnök, vagy technikus, vagy szakmunkás. Végzettségtől független, nagy részük félénk, bizonytalan. Mitől ilyenek? Volt egy mérnök srác nem rég végzett és egész nap senkihez nem szólt, csak elvégezte a munkáját, ebédkor behabzsolta az ebédjét, senkire nem nézett és munka után haza ment, pár nap után kilépett. Olyan volt mint aki meg volna sértődve vagy nem tudom, nem mondott senkinek semmit, a vezetőségnek sem, így fogalma sincs senkinek miért lépett ki. Most is van egy 24 év körüli fiatal, aki úgy jár, kel, mint aki szégyelné magát Lesütött fejjel és alig mer bárkire nézni ha ránézel lesüti a fejét, mindig dörzsöli a kezét. Nem egy ilyen fiatal jött már és nem értem mi ez? Nem nehéz a munka, bárkit betanítanak, a műszakvezető segítőkész, rendes, türelmes, ne lehet rá rosszat mondani, nem kiabál senkivel, nem lenéző senkivel, szóval tényleg nem értem mi van a mai fiatalokkal? Miért ennyire nyuszik? Ti mit tapasztaltok a munkahelyeteken?

2021. ápr. 22. 11:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%

a 17-esnek teljesen igaza, nem is értem, miért pontozták le.

mondjuk azon mindig jókat röhögök így 30 évesen, hogy idősebb átlagemberek (átlag prolik) jönnek olyanokkal, hogy „miért csendesek a mai fiatalok” meg „túl nagyok a fiatalok igényei”:D

hát tudod, inkább arról van szó, hogy a mai 40 alattiak már nem akkora birkák, mint az idősek, akiket évtizedekig szétsz_pattak 200E-ért a munkáltatók.

Persze lehet, hogy vannak 20 évesek, akik a semmi tudásra sok pénzt akarnak keresni, de marha vicces, hogy idősebb átlag proletárok jönnek olyanokkal, h túl nagy igény 4-500000-et keresni, hát hogyne, Magyarországon nevetségesen alacsonyak bérek, és ezzel a fiatalak már tisztában vannak.

nem szorulok rá, de én is előbb mennék külföldre, mint hogy ebben az országban dolgozzak 40 pluszos frusztrált, semmire beképzelt, pletykás elhízott prolik között.

kérdező, egyébként beleolvastam a vinnyogásodba, amit más válaszolóknak írtál: ha nem troll vagy, marha vicces, h pont te kritizálod a fiatalokat: a helyesírásod, fogalmazásod olyan, mint egy kisiskolásé.

De már megszoktam, hogy nyelvet nem beszélő, helyesen írni nem tudó, tájékozatlan boomerek szidják legjobban a fiatalokat :DD

2021. ápr. 23. 13:09
 22/24 A kérdező kommentje:
"17es te mi a xarrol beszélsz? Semmi ilyen nincs amiről te beszélsz, nem érdekel engem senki élete, de baxki munkatársak vagyunk., hogy lehet úgy valakivel dolgozni, hogy egy muknyit nem lehet vele kommunikálni? Órákon át kussban lenni. Én introveltált vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy 10-12 órán keresztül kussban vagyok, szeretek beszélgetni, hülyéskedni és a beszélgetés nem arról szól, hogy kibeszéljük a másikat, meg kifaggatjuk, lexarom az életét, nem érdekel. Tényleg nem érted mit írtam le? Termelés folyik nem traccs parti, de attól még lehet beszélgetni kicsit, meg hülyülgeni munka közben, nem az élettörténeteinket beszéljük egymásnak, mert az senkit nem érdekel... :o Lol Ember! Gratulálok hozzád is!"
2021. ápr. 23. 13:46
 23/24 A kérdező kommentje:
Forgassátok ki az ember szavait ahhoz értetek, agyatlanok
2021. ápr. 23. 13:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Na azèrt sok idősebb kollègàt/kollèganőt is meglehetne emlìteni!! Nem csak ám a fiatalok a bűnbakok! Sajnos sok idős lenèzi a fiatalabb munkavállalòt mert annak semmi baja,problèmája nem lehet! A féltèkenysègről ndm is beszèlve..rohadtul megbagyunk külömböztetve sokszor. Mi nem lehetünk betegek, nem lehet rossz napunk, fáradtak plàne nem lehetünk mindig mosolyogni ès el kell tűrnünk mindent.. talàn ezèrt mondanak fel.. felkène fogni hogy ma màr nem olyan könnyű fiatalnak sem.!! Mièrt maradjon huszonèvesen egy lehùzò munkahelyen?
2021. máj. 2. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!