Normális ha az evészavarom rámegy a napi teendőim elvégzésére?
Érettségi előtt állok, semmi motivációm tanulni, sőt igazából semmihez. Csak fekszem és azon gondolkodom hogy mikor mit és mennyit fogok enni. Nyilván mindent pontosan lemérek. Csak a mérleg van a szemem előtt hogy azt a súlyt mutassa amit látni szeretnék. De emiatt semmi másra nem vagyok képes koncentrálni, valószínűleg a kevés tápanyag bevitel is közrejátszik.
Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi erre a megoldás? Hogy lehet kicsit elterelni a figyelmet erről az egészről?
Kórházba nem utalnának mert közel sem vagyok sovány. 174 cm és 70 kg körül vagyok. Napokig koplalok aztán rámjön egy falási roham amit hashajtó és vízhajtó segítségével próbálok "jóvátenni"
Mások szerint már le kellene állnom mert arányosan nézek ki
97 kg-ról indultam, de én szinte nem is látom a változást, csak azt tudom hogy fogynom kell, és csak ez lebeg a szemem előtt. Csak ezek a rohadt falási rohamok ne lennének
Köszönöm a válaszokat!
8-as neked meg kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!