Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet evészavarom?

Lehet evészavarom?

Figyelt kérdés

Angolul mondva eating disorder, ha eszem iszonyat szarul érzem magam ha csak napi 500-600kcalt is viszek be, kövér vagyok nagyon, ez egy jó ideje így megy

Koveren lehet valaki anorexiás, vagy lehet más evés zavara? :/

2018. márc. 20. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Te max hülye vagy, ennyi kevés kalória bevitele mellett már régen 45kg lennél vasággyal :D Szerintem a jojó diétázás lehet az oka. A kalóriákat fokozatosan ajánlott csökkenteni, pl. ha 2500 kalóriát ettél eddig naponta, akkor csak 2200,2000, 1900, stb.. Persze nem vagyok szaktekintély, kérdezz meg valakit, aki jobban ért hozzá :)
2018. márc. 20. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Ha nagyon zavar, akkor előbb próbáld meg természetesen növelni az étvágyad sporttal és vitaminokkal, ha ez sem válik be (ami ritka), akkor pszichiáter, és ő nagy valószínűséggel a Peritolt írja fel neked.
2018. márc. 20. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Irj privatban nyugodtan! En eveszavaros voltam, el tusom mondani a tapasztalataimat.
2018. márc. 23. 02:15
 4/4 anonim válasza:
az evészavar típusok közé tartozik az alulevés is, amikor "diétázási" céllal TÚL keveset eszel
2018. ápr. 23. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!