Mit csináljak? Evészavarom van, de senki nem tud erről és a családom bármit csinálok rátesz.
Azt hiszem, egy éve kezdődött valami bulímia szerű dolog, nem tudom, általában hánytatom magam, van amikor nem eszem, és van, hogy megrágom az ételt, de nem tudom megenni, egy káosz az egész, és nagyon szenvedek az étellel. De bármit csinálok, ha próbálom jól érezni magam a testemben apa odajön és addig mondja a megjegyzéseket amíg el nem sírom magam. Próbáltam vele beszélni, ma már konkrétan visszamondtam, hogy 2 napja nem ettem egy kalóriát sem, de utána folytatta és úgy érzem hánynom kell, és ti hogyan gyógyultatok ki ebből?
Nem vagyok egy nádszál, pont a binge and purge időszakok miatt. 58 kg 160 cm, de úgy érzem muszáj segítség. Valaki esetleg aki ezen már keresztülment?
(Légyszi ne írjatok negatívan, tudom, hogy ez pazarlás amit csinálok, és idióta vagyok)
Apád vagy a többi családtagod korábban is tett megjegyzéseket a testedre? Nem lehet hogy épp ez vezetett ide? Korábban rendesen ettél?
Mindenesetre az már nagyon jó, hogy felismerted a bajt és hogy segítséget kérsz. Mivel a családod szarik rád, kérd attól aki komolyan veszi, első körben a háziorvosodtól kellene beutalót kérned szakemberhez.
Ilyen család mellett nem csoda, ha evészavarod lett.
Fordulj szakemberhez segítségért, amint lehet! Nem írtad, mennyi idős vagy, de sok lehetőség van: pszichológus, iskola pszichológus, családsegítő iroda, ifjúsági iroda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!