Senki létemre egy világ urának hiszem magamat! Milyen betegség ez?
Általában nagyon rejtélyes vagyok, semmit se mondok magamról senkinek. Akár évekig. Aztán csepegtetem, hogy én egy nagy valaki vagyok. Például sokszor mondom vita során “tudja maga ki vagyok én?” És teljes meggyőződéssel mondom mint aki valami titkos szuperkém vagy rejtőző milliárdos. Teljesen elhiszem hogy kapcsolataim vannak felső körökben és vagyok valaki.
Igazából bizt. őr vagyok egy kb üres telepen egyedül, egy senki. Amikor olyanokat mondok, hogy majd megtudják ki vagyok én, annak semmi alapja. Szomszédom alámtett nemrég és azt mondtam neki, hogy nem én vagyok akinek keresztbe kéne tenni mert ha megtudná ki vagyok ...
Ki akarnék gyógyulni ebből. Középiskolás/egyetemista (otthagytam) koromban volt egy olyan dolog, hogy amikor diszkóban voltunk, eljátszottam a fejemben, hogy az a hely az enyém és egy idő után úgy is kezdtem el viselkedni, aztán jól megvertek miatta, akkor tértem magamhoz és többet nem mentem ilyen helyre. Vagy Suzuki Swiftemet vezettem és azt képzeltem hogy az egy új BMW. Volt olyan is, hogy bementem bekonfigurálni a szalonba egy új autót mintha vásárló lennék aztán eltüntem. Olyan is volt, hogy elmentem egy épülő budai újépítésű lakást megnézni az ingatlanossal és teljesen beetettem. Aztán hivogatott, hogy mikor viszem az 1 milliós letétet. Szoktam ilyesmit csinálni. Arról is képzelgek néha, hogy nekem lakásaim vannak külföldön. Ahol nyaralni voltam bérletként, azokat képzelem hogy az enyémek igazából.
Mi lehet ez? Mennyire gázos? Van esély a teljes gyógyulásra? Sajnos 30 éves férfi vagyok, kinőni már nem fogom.
Az a baj hogy ezt a "tudja maga, ki vagyok én?" dumát mindenki vágja. Mármint ha ezt valakinek elsütöd, garantált hogy azonnal tudni fogja hogy egy senki vagy, mert a gazdag/fontos/híres emberek ilyet soha nem mondanának.
Ez tipikusan a kisember nagyzása. Ne égesd magad ilyesmivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!