Felnőtt evészavaros nőként hova fordulhatnék?
Lassan 11 éve vagyok elszenvedője az anorexiának, később meg bulimiának, s jelenleg is az utóbbi kínzását viselem. Napjában többször...
Kevesen tudják, nem is sejtik, hiszen a küllemem nem enged erre következtetni, viselkedésem társaságban teljesen normális, kifejezetten pozitív visszacsatolások érkeznek barátoktól, munkatársaktól, idegenektől. Persze ez a színjáték ideig óráig lehetséges.
4 éve élek egyedül, párkapcsolatra gyakorlatilag alkalmatlan vagyok, a barátaimra nehezen szánok időt, s a szüleimet (akik egyébként mindent tudnak) sem látogatom túl gyakran, hiszen rosszul érzem magam előttük.
Szóval ez a végletes állapot, a titkok, a bűntudat, az önutálat széthasítja a lelkem, s a fájdalom lassan végez velem. Szükségem lenne a segítségre.
Azt hiszem nem fogom sokáig bírni.
25 / N
Tehát most inkább bulémiás korszakodat éled ?
Elsősorban lelkileg kell valahogy rendbe tenned magad.
Hiszen ez eredendően egy lelki betegség.
De figyelni kell arra hogy sok esetben a hánytatás sokkal több kárt okoz mint az éheztetés.
Ezt onnan tudom mert rengeteg külföldi illetve magyar fórumot olvastam ilyen témában.
Most látom hogy márciusi a kérdés...remélem azért már jobban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!