Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan változtassam meg az...

Hogyan változtassam meg az egysíkú, monoton életemet?

Figyelt kérdés
Őszintén nagyon rég óta szenvedek ebben. Nem tudom vagy nehezen értékelem a dolgokat, vagy örülök a sikereimnek. Hiába próbálok néha sétálni vagy biciklizni, az se segít sokat. Nyomott és kedvtelen vagyok is, emberek felé nehezebben tudok nyitni. A tanulást is űzöm, de nem látom az értelmét. Mindig azt érzem, hogy minden egyes nap ugyanaz és ez az végtelenségig megy. Mintha egy orosz realista történetét élném. Hiába akarok újítani valahogy nem tudom szívből csinálni és abbahagyom.

2021. ápr. 8. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Magamra ismerek benned. Annyi különbséggel, hogy a történet, amit írsz, az kB 7béve volt jelen az életemben. Aztán jött egy január.

Gondoltam egyet, úgy kezdem, hogy csinálok valami szokatlan dolgot és elmentem vonattal Budapestre egy esti tantra találkozóra. Hát, sokkot kaptam, de jó volt. Utána már minden jött magától, megismerkedtem másokkal, aztán valaki mondta, ha itt akarok élni, van egy albérlet, aztán jöttek mások, közösségi iroda, stb.

Azóta már külföldön élek, de a budapesti életem fantasztikus volt, rengeteg élményem volt!

Szóval ha már így kérdezed, csinálj valami totál újat, valami total olyan dolgot, ami kívül esik a szokásos dolgaidon. Lehet szar lesz, de egyik dolog hozzá a másikat. A szokásos dagonyaban ahogy olvaslak már sok új dolog nincs. Sok sikert.

2021. ápr. 9. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Nos. Szerintem ment el egy pszichiátriai gondozóba és írass fel egy antidepresszánst 2 hónapra. Aztán döntsd el fejben, hogy jobb életet érdemelsz, mert különleges vagy. Kezdd el azokat csinálni, amiket a depis hullámod előtt. Csináld azokat, ami akkor boldoggá tett. Az elején nem lesz jó és nehéz lesz de ne hagyd, hogy legyőzzön. Sikerülni fog. Idővel keress új barátokat vagy frissítsd fel a régiekkel a kapcsolatot. Párkapcsolat sem árt. Családi viszonyok ápolása... Sport, ilyesmi. Sok sikert!! ❤️
2021. ápr. 10. 07:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A második javaslat sem rossz, bár nem érzem, hogy itt a pszichiátriával kezdeném, de egy pszichológus segíthet. Az viszont tény, hogy kéne valami újat találnod, amitől fasza gyereknek érzed magad, amire büszke vagy. Ehhez az első hozzászólás nem rossz, indulj el egy tök ismeretlen úton.
2021. ápr. 11. 06:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg egy barátságos, életvidám kutyus vagy más állat nem jöhet szóba? Az sokat változtatna az életeden, kutya esetében a napi séták is megadnák a keretet a napodhoz!

Ém csak ajánlani tudom! Sok sikert! :)

2021. ápr. 11. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!