Hogyan változtassam meg az egysíkú, monoton életemet?
Magamra ismerek benned. Annyi különbséggel, hogy a történet, amit írsz, az kB 7béve volt jelen az életemben. Aztán jött egy január.
Gondoltam egyet, úgy kezdem, hogy csinálok valami szokatlan dolgot és elmentem vonattal Budapestre egy esti tantra találkozóra. Hát, sokkot kaptam, de jó volt. Utána már minden jött magától, megismerkedtem másokkal, aztán valaki mondta, ha itt akarok élni, van egy albérlet, aztán jöttek mások, közösségi iroda, stb.
Azóta már külföldön élek, de a budapesti életem fantasztikus volt, rengeteg élményem volt!
Szóval ha már így kérdezed, csinálj valami totál újat, valami total olyan dolgot, ami kívül esik a szokásos dolgaidon. Lehet szar lesz, de egyik dolog hozzá a másikat. A szokásos dagonyaban ahogy olvaslak már sok új dolog nincs. Sok sikert.
Szia!
Esetleg egy barátságos, életvidám kutyus vagy más állat nem jöhet szóba? Az sokat változtatna az életeden, kutya esetében a napi séták is megadnák a keretet a napodhoz!
Ém csak ajánlani tudom! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!