Hogyan változtassak az életemen, hogyan szüntessem meg ezt a szorongást?
Egyetemre járok, szeptember óta hajtottam az ösztöndíjért, hogy meglegyen. Ki sem jöttem a szobámból, csak ültem az íróasztalnál és tanultam, alig ettem, semmit nem mozogtam, és most nagyon rosszul vagyok.
Bárhova kell mennem, szinte már félek kimenni a házból, annyira hozzászoktam, hogy itthon vagyok.
Mindentől szorongok, kezdetben csak a jegyeimtől féltem nagyon, hogy meglegyen minden, de most már ez mindenre kiterjed. Fáradt vagyok, egész nap semmihez nincs kedvem és erőm, és már nagyon zavar ez az állapot.
Hogyan legyek túl ezen, mit tegyek? El vagyok keseredve, hogy már nem tudok változtatni és teljesen becsavarodok.
Aki tapasztalt már ilyet, hogyan küzdötte ezt le?
Ki sem jöttem a szobámból, csak ültem az íróasztalnál és tanultam, alig ettem, semmit nem mozogtam
Bolond vagy.
Nem bolond vagyok, csak sokba kerül az egyetem, amit a szüleim fizetnek, és nem szeretném lehúzni őket!
Gondolom közelében sem voltál még felsőoktatásnak, de több százezer forintról van szó félévente!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!