Hogyan változtassak az életemen?
gondoltál már arra hogy munkát vállalj valahol és akkor lenne pénzetek csak ne add fel soha ugy is jön a nyár nyári munkával tudsz keresni egy keveset amiből tudsz egy kicsit beszálni a családi költségekbe és még magadnak is marad pénz :D
figyelj én me egy 15 éves fiú vagyok most lettem 15 én is elvagyok tiltva a legjobb haverjaimtól és ha meglátnak velük akkor szoba fogság...
próbálj kicsit önállósodni és tagadd meg a szüleid de ne ugy hogy akkor is kimegyek a haverokhoz mert egy rohadjatok meg tehát ne igy próbáld rábeszélni a szüleidet arra hogy neked is legyen egy normális életed ha szegények vagytok próbálj valamit dolgozni ha elvagy tiltva valamitől már elmultál 16 mért parancsolnának neked a szüleid? próbálj kicsit laza lenni :D
de maradj közbe önmagad ha te nem akarsz megváltozni változtasd a környezeted :)
http://www.youtube.com/watch?v=0GU6uWJaCPw
és ne feledd
"mindig lehet jobb"neked
csak legyen mindig hited :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!