Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jól gondolom, hogy borderline...

Jól gondolom, hogy borderline személyiség zavarral nem sok jóra számíthatok az életben?

Figyelt kérdés
Sok szempontból illenek rám a borderline személyiségzavar tünetei. Több pszichológusnál, pszichiáternél voltam már (egyik se mondta, hogy borderline lennék). Pár évig nem voltam semmilyen szakembernél, most újra el kezdtem járni terápiára. De nagyon félek, hogy sose lesz normális életem. 28/F

2021. márc. 24. 12:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

TH-en kb 4 napot birtam, a nem megfelelo terapia miatt

A zaromon nekem is az allt, hogy borderes vagyok es tobb adag rivot kellett szednem, mint mielott befekudtem oda.

Ugy emlekszem, hogy volt olyan nap, hogy a nagy csoport utan l, ami egy oras ,mar semmilyen mas terapia nem volt.

Thalassa haz sokkal jobb, egesz napos foglalkozasok es ha ugy latjak gyogyszercsokkentes.

Most Angliaban probalok a z orvosommal rajonni, hogy mi is a bajom pontosan.

De ha valoban borderes vagyok, akkor az en reszemrol azt kell, hogy mondjam, hogy az elmult 8 evem egy szenvedes volt.

Az egyetlen jo dolog, hogy talaltam egy olyan embert, aki tud kezelni, ferjhez is mentem hozza es van egy 15 honapos gyermekunk.

De meg ez se oldotta meg a problemaimat. Az elmult fel evben tobbszor probalkoztam ongyilkossaggal

Ha mar itt maradtam, csak abban bizom, hogy egy szep napon ugy fogok felkelni, hogy minden rendben es nem fogom azt erezni, ami miatt annyiszor meg akartam mar halni.

Jelenleg 33 eves vagyok

2021. máj. 9. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!