Milyen mentális betegsége lehet a barátomnak?
Folyton beleképzel a dolgokba mást. Ha van egy tök hülye vitánk vagy ha ő a hibás úgy csűri-csavarja a dolgokat hogy én jöjjek ki hibasnak. Ordít és tör zúz.. szépen megbeszélni nem lehet vele semmit mert folyton felemeli a hangját. A családommal is beszélgetett ahol vendégek is voltak. Meséltem egy sztorit anyumnak ő pedig felhozta a féltékenységét anyum pedig elmondta a véleményét és nyugtatta hogy nincs értelme féltékenynek lennie. Erre behisztizett a semmire ,fogta magát bement a szobámba és úgy becsapta az ajtóm hogy beremegett a ház. Nekem ebből nagyon elegem van de szeretem. Mi baja lehet? Milyen orvost kéne felkeresnem? 20 éves.
Ha ránézel nem nézel ki ilyeneket belolle.. nagyon okos tanulmányilag egyébként.
Egy barátnőmnek a fiúja produkált hasonlókat - azóta sokat javult a helyzet.
A barátnőm nagyon türelmes, soha nem emeli meg a hangját, és okosan, nyugodtan kezeli a vitákat. 1-2 év alatt sikerült ezzel a technikával elérnie, megértetnie a fiúval, hogy a vitákat csendesebben is le lehet rendezni.
A fiú csak simán nem volt tisztában azzal, hogy el lehet érni eredményt akkor is, ha nem balhézik. Ehhez idő kellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!