Állandóan idegeskedek valamin, ezáltal minden egyes nap rosszul vagyok. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Minden nap valamin idegeskedek, reggel már gyomorgörcsre ébredek. Nem tudok egyhelyben meg lenni és egész nap hányingerem van, rosszul vagyok... A jelenlegi helyzetben nem biztos, hogy el fogok tudni menni orvoshoz ezzel. Mit kéne tennem, hogy ez megszűnjön ? Nem lehet így élni...2021. márc. 12. 07:42
1/4 anonim válasza:
Mikor kezdődött? Vagy mindig ilyen voltál? Esetleg kötődik valamilyen kiváltó eseményhez? Hány éves vagy? Hogyan jellemeznéd a jelenlegi élethelyzetedet?
2/4 anonim válasza:
Együtt tudok érezni veled. Nekem a február-március tavaly is nagyon nehéz volt mentálisan és idén is ott tartok, hogy néha enni alig bírok és hányingerem van, mert annyira érzékeny vagyok mindenre, de főleg az olyan dolgokra, amiket nem tudok megoldani.
3/4 A kérdező kommentje:
Már egészen kiskoromban kezdődött, de mindig is ilyen voltam. Nem hiszem, hogy kötődik, inkább csak a szüleim a minden napokban feszültek és rajtam csattan minden. 21 éves vagyok... Nem érzem rossznak csak a lelki gondok.
2021. márc. 12. 08:14
4/4 anonim válasza:
Én éppen 21 évesen költöztem el otthonról. Nem volt önálló keresetem, és még egyetemista voltam, de megtaláltam a módját, hogy függetlenítsem magam a szüleimtől, mert kb. akkor jöttem rá, hogy ők okozzák az állandó feszültséget és szorongást az életemben.
Utána is sokat kellett dolgoznom azon, hogy ne stresszeljek állandóan, de akkor az elköltözéssel érezhető volt a különbség. Azóta 43 éves vagyok. És soha nem bántam meg, hogy leléptem otthonról, pedig a szüleim nagyon magukra vették.
Az 1. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!