Alvászavar probléma, mit ajánlotok?
Sziasztok! Minden 3. héten éjszakás műszak után alig tudok aludni, 3-5 óra ha szokott sikerülni, van amikor közte, van amikor utána felkelek mert szorongó érzés tör rám alvás közben, vagy utána, általában a mellkasomnál érzek valamit, utána már csak maximum későn tudok visszaaludni, 5 óra után, de akkor se biztos, és jó esetben egy órát ha tudok aludni. délutános szakban teljesen rendben vagyok, reggeles műszakban inkább hazafelé a buszon szorongok a legtöbbször, bár lehet a fáradság miatt és van hogy csak fél 10 felé tudok lefeküdni,amikor leszállok a buszról utána eltűnik, hova forduljak ezzel a problémával? Alvás klinikára? Ez általában akkor jön ki ha fáradt vagyok, úgy vettem észre, régebben volt hogy munka közben is, (valamire allergiás vagyok a munkahelyemen lehet azért) és az is hozza ki alvás vagy a hazavezető út alatt?
Melotint nem próbáltam még, lehet az segítene?
Szeptember 17. vérvétel leletem adatai, esetleg lehet az baj hogy ezek az értékek magasak? Csillaggal voltak jelölve!
Vörösvérsejtszám 5,48 (3,7 - 5,2)
Haemoglobin 171 (123 - 153)
Haematokrit 0,51 (0,34 - 0,45)
MVC 92,3 (81-100)
NRBC 0,1 0/100W (0-0,0
Segment 73,1 (45 - 70)
Lymphocyta 18,8 (20-40)
Véralvadás: INR 0,94 terápiás tartományt 2-4 között
Vizelet általános
ph 6.0 (5 - 7)
Fajsúly 1025 (1000-1030)
Bőrgyógyászatra megyek hogy kiderüljön mire vagyok allergiás, nem tudom hogy olaj ellen tudnak e végleges megoldást találni, mert fémallergia ellen tudom hogy nincs megoldás.
Mostanában stresszesebb az életem, azóta is van ez az éjszakas után hogy alig tudok aludni, de akkor még tudtam 7-8 órát, most is szeretnék csak nem megy, nem tudom a melotin mennyire segítene? Ezt olvastam ami pótolja amit csak éjszaka termel a szervezet.
Itt-ott van csekély eltérés az adataidban, nem hiszem, hogy különösebb jelentősége lenne.
A többműszakos munka -elsősorban az éjszakás- felborítja az alvási ritmusodat. Megpróbálhatod a melatonint lefekvés előtt úgy 1 órával, nekem korábban használt.
alváslaborban azt derítik ki, hogy alvás problémád van-e, ami nem pszichés.
de leírásod alapján a megváltozott munkarended okozhatja ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!