SOS! Nehézlégzés mitől? A semmitől jött ez rám. Pánikba vagyok esve.
A semmiből elkezdtem nehezen lélegezni, a fejem bizsergett a homlokomnál, azt gondoltam, hogy össze esek. Nem tudtam venni mély levegőt. Fújt. Tegnap voltam allergológián, és elmondtam a panaszaimat, és előírt budelint, és inhalációt, és ventolint nehézlégzésre. Szedem rendszeresen allergiára a tablettát. Koronavírus fertőzött voltam, lehet attól is, vagy asztma. Asztmám gyermekkoromban volt.
Mi történik velem?
Ugye nem asztma?
Mit tegyek?
Totálisan ki vagyok készülve.
Mi történik velem? Nyugodtan voltam az xbox előtt, és a semmitől rám jött a nehézlégzés, fújtás. Totálisan bepánikoltam. Mit tegyek?
Most ezt komolyan írod, vagy ironikusan? Miért félnél a szíved miatt 23 évesen, amikor semmi olyan tüneted nincs, ami arra utalna hogy komoly baj van vele?
Ne szorongj betegségeken, nagyon kicsi a valószínűsége hogy bármi komoly bajod lenne, és úgyis az orvos majd alaposan kivizsgálja. Relaxálj, kösd le magad, tereld el a figyelmedet. Biztonságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!