SOS! Nehézlégzés mitől? A semmitől jött ez rám. Pánikba vagyok esve.
A semmiből elkezdtem nehezen lélegezni, a fejem bizsergett a homlokomnál, azt gondoltam, hogy össze esek. Nem tudtam venni mély levegőt. Fújt. Tegnap voltam allergológián, és elmondtam a panaszaimat, és előírt budelint, és inhalációt, és ventolint nehézlégzésre. Szedem rendszeresen allergiára a tablettát. Koronavírus fertőzött voltam, lehet attól is, vagy asztma. Asztmám gyermekkoromban volt.
Mi történik velem?
Ugye nem asztma?
Mit tegyek?
Totálisan ki vagyok készülve.
Mi történik velem? Nyugodtan voltam az xbox előtt, és a semmitől rám jött a nehézlégzés, fújtás. Totálisan bepánikoltam. Mit tegyek?
Mert nemjól pumpál s több levegő kell tisztítani a vért!
Ezértalégszomj/fulladás!
Szív eredetű okok a légszomj mögött
A tüdőbetegségek mellett a másik kiemelkedően fontos ok lehet a keringési elégtelenség miatt kialakult nehézlégzés. A bal szívfél elégtelensége esetén a tüdő pangásossá válik és a légzési munka megnő, s ez okozza a fulladásérzetet. A keringési elégtelenség első szakaszában, még nyugalomban panaszmentes a beteg. Későbbi szakaszban, a megszokottnál kisebb terhelésre is már nehézlégzés jelentkezik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!