(Egykori) depressziósok! Leírjátok a történeteteket?
12:31: a pszichiáter írta fel, és a háziorvoshoz nem is járok. De nem vettem be minden nap, mert elmaradt... Később értem haza, ilyesmi.
A betegtájékoztató alapján ez szorongásoldó. A doktornő azt mondta, hogy lehet, hogy kapok majd valami hangulatjavítót.
"És azt is mondtam -többször is-, hogy nem tudnak beszél(get)ni."
Szia. Ezt a mondatodat nem értem. Kik nem tudnak beszélni, beszélgetni?
Tehát a pszichiáter írta fel a gyógyszert. Jó lenne, ha komolyabban vennéd kicsit, és ugy szednéd, ahogy ő javasolta. Milyen hatását erezted, miután bevetted? Az első hatása olyan, mintha kitörölték volna az agyadat. Olyan üresség érzés. De ez a 3. nap után már meg is szünik. Ha lesz fejlemény, írjál légyszi. Vagy ha kedved van, akkor bármikor.
Azt mondtam, hogy az őseim nem tudnak beszélgetni. Sem csevegés szinten, sem komoly dolgokról, amikről feltétlenül kéne.
A gyógyszertől pedig nem éreztem különösebben semmit. Nem is tudom, hogy segített-e az elalvásban, nem néztem az órát, hogy előbb álmosodom-e el. De az biztos, hogy nem forgolódtam annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!