Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kimondom internetfüggő vagyok....

Kimondom internetfüggő vagyok. Hogyan tudnék leszokni?

Figyelt kérdés
Azt hiszem már az is nagy dolog,hogy kimondtam,beismertem.Fogalmam nincs,hogy hány órát tölthetek el a gépem előtt,de 8 körül lehet összességében.Egész nap fent vagyok Msnen,de a gyakorikerdeseken és ismerkedős oldalakon is.Van,hogy 5 percenként ellenőrzöm,hogy történt-e valami új esemény ... kaptam mailt és hasonlók.Kiszoktam mozdulni,de alig várom,hogy már hazaérjek és szokás szerint bekapcsoljam a gépemet.Nem tudom,hogy szokhatnék le ... Szükségem van a sok információra meg arra,hogy embereket ismerjek meg.Köszönöm a tanácsokat.
2010. aug. 16. 22:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%

sajnos énis ugyanilyen vagyok:(

sztem ez az unalom jele

18/L

2010. aug. 16. 22:17
 2/21 anonim válasza:
54%

ÉN IS!!!!

már nem bírom épp ésszel de legalább jön a suli és kicsit kevesebb időm lesz a gép elött ülni( sajnos így is túl sok)

2010. aug. 16. 22:20
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
ömm esetleeeg, nyaralás? camh nem is inkább akarat erő kell semmi izébizé, egyszerüen nem űlsz oda vagy elmész sportolni hazamész ülsz 1 orátott miattam beis állitahtod az órád hogy csörögjön és kész kkiikaaaapcs OFF véégee semmi több, vagy segitek neked szétvágni a gépet :D = új élet, csak mert sok idődet elveszi
2010. aug. 16. 22:21
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem az segítet,hogy bedöglött a gép és a javíttatás

több hetet vett igénybe.Elöször tök hiányzott,lassanként megszoktam.

Mostanság kb.napi 2óra elég.

2010. aug. 16. 22:27
 5/21 A kérdező kommentje:
Az a a gáz,hogy kicsi a lakás és mindenképp a gépembe botlok úgymond és rendesen kacsingat felém.De ez az orás ötlet tök jó.Holnap kiis próbálom,ha már 8adjára is csörögni fog valószínű észhez térek majd.
2010. aug. 16. 22:30
 6/21 anonim válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy köttessék ki az internetet, akkor nem tudsz majd rajta lógni...:)
2010. aug. 16. 22:33
 7/21 A kérdező kommentje:
Jajj akkor megis halnék xD.Egyből nem tudok leszokni.
2010. aug. 16. 22:39
 8/21 anonim ***** válasza:
2010. aug. 16. 22:45
 9/21 anonim ***** válasza:

én is így vagyok :D msn már a múlté, helyette facebook meg gyakorikérdések 2 percenként :P

Nem hinném h gáz, inkább azért csináljuk mert unatkozunk.

Ha nyaralni megyek, akkor elég nekem 2 naponta megnézni az iwiwem meg a többit ,akkor már nem is hiányzik:P

2010. aug. 16. 23:23
 10/21 anonim ***** válasza:
Én is detto ez, msn nélkül. A nyaralás nem megoldás... 9 napig voltam távol. Először nagyon jól bírtam, de a 7. naptól minden 2. gondolatom a géppel volt kapcsolatos... Kaptam-e mailt, jöttek-e válaszok itt a kérdéseimre, bejelölt-e valaki valahol, hiányoztak a blogok is, amiket rendszeresen olvasok, stb... Az utolsó két nap emiatt borzalmsan telt. :S :D Amúgy kíváncsian várom a további ötleteket, mert én is szeretnék leszokni.
2010. aug. 17. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!