Miért nem tudok leszokni erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Már annyiszor megfogadtam, hogy nem teszek fel több idióta kérdést, csak információszerzés céljából, de soha nem jön össze... De vagy 3 éve ez megy, kisebb-nagyobb megszakításokkal... :-/2011. aug. 9. 00:43
1/8 anonim válasza:
Na én meg a válaszokkal vagyok így, sose teszek fel kérdést. Csak nagyon ritkán.
2/8 anonim válasza:
Mert. nincsenek barátaid és/vagy párkapcsolatod.
3/8 anonim válasza:
én is a válaszokkal vagyok így :D folyton találok valami olyan kérdést, amire azonnal válaszolnom kell :D és egyszerűen jóérzés, hogy segíthetek, és képes vagyok fél napokat itt tölteni :S :D
4/8 A kérdező kommentje:
Legalább nem vagyok egyedül :D Hát én is szoktam válaszolgatni is persze :-) Óránként csak 1 kérdést lehet sajna feltenni, addig meg el kell ütni az időt.... :D
2011. aug. 9. 11:44
5/8 anonim válasza:
Azért, mert GyK-függők vagytok...velem egyetemben. Én már többször töröltem is magam, aztán valami miatt mindig visszaregisztráltam... és én sem 2 percet töltök itt. Főleg nyáron.
6/8 A kérdező kommentje:
Én már legalább 6-szor letöröltem magam...
2011. aug. 9. 11:48
7/8 anonim válasza:
Nálam is ez van, bár én nem töröltem magam.... annyit veszek észre, hogy minden percben itt vagyok:DDD
8/8 anonim válasza:
Kedves második válaszoló, nekem például vannak barátaim és van egy kitűnő párkapcsolatom is, még is itt töltöm a napom felét.
Néha még este az ágyból fekve is GYK-zok a mobilomról.
Mondjuk igaz, hogy egész nap semmi más dolgom nincs, de akkor sem helytálló a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!