Okozhat problémát, hogy a MAOI típusú gyógyszer mellett nem figyeltem, hogy mit ehetek?
okozhat, de ki ír fel manapság ilyesmit?
mindenképp valami korszerűbbet kellene íratnod, ha nem tudsz orvost váltani, mondd azt, hogy nem hat.
Az nagyon durva. Mivel ebben az időszakban volt a szilveszter, nem vagyok alkoholista de 20-on éves révén nyilván ittam a barátaimmal. 2 pohár bort (dolgoztam)
Erjesztett dolgokat is sokat ettem, joghurt, sajt, élesztőt tartalmazó dolgok. (Az étterem ahol vagyok ezekkel van tele)
Én is hibás vagyok, hogy nem olvastam jobban utánna. Gyógyszert váltottunk. Ekkor olvastam utána, hogy lehet-e szedni erre közvetlenül az újat. Akkor jöttem rá, hogy elég sok hiba volt az előző 1,5 hónapban. 2 hét mire kiürül (ennek is nekem kellett utána olvasnom, orvos nem mondott semmit) Ebben a 2 hétben úgy hogy 3 napja nem szedem kell még figyelni az étkezésre?
Az orvos ellen panaszt tenni nem akarok, semmi értelme, úgyis bevédik egymást. Bizonyítani meg nem tudom, hogy szóban nem tájékoztatott. Max az alapján , hogy nem szerepelt az ambuláns lapon. Az meg kevés, meg se időm se energiám egy eredménytelen pereskedésre.
Keresnék mást, csak a vírus miatt nehéz. Első perctől tudom, hogy nem megfelelő, de a kerülethez ő tartozik, magánra mivel a vendéglátás gondban van most nincs pénzem.
Köszönöm a válaszokat
az aurorix az egyetlen ilyen antidepresszáns, nekem szédülést okozott az elején.
ennél valóban kell legalább két hét szünet, mielőtt elkezded vagy miután abbahagyod.
nem tudom mit szedtél előtte, az aurorix amúgy állítólag nem rossz, de sok mindenre figyelni kell.
szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy ha nem tudsz orvost váltani, szólj, hogy nem hat vagy mást akarsz. (ellátnia el kell, pszichiáter sztk-ban a gyógyszerfelíráson kívül semmit sem csinálnak sajna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!