Szedjek antipszichotikumot orvosi javaslat nélkül?
Mióta szedem jobban vagyok. Nincsenek kényszeres gondolataim, viselkedés. A gond csak az hogy egyre nagyobb adag kell hogy hasson, most 100mg minimum, hogy àtaludjam az èjszakát. Ès a készleteim vègesek, és fèlek hogy nem írnà fel orvos ugyanezt, ha kérem.
Kvetiapinról van szó egyébként.
Honnan vagy gyógyszered, ha nincs orvosi javaslat - és akkor gyanítom recepted se?
Szükséges mennyiség növekedése ugyanazon hatás eléréséhez... tankönyvi példája az toleranciának. Ideje lenne konzultálni egy orvossal, ha az orvos kifejezetten nem javasolta, akkor annak lehet oka van. Ez a szer nem játék, nem érdekel senkit az, hogy ideiglenesen jobban legyél, ha hosszútávon még jobban tönkreteszed az idegrendszered. Ha úgy gondolod, hogy az orvos nem részesít megfelelő kezelésben, válts orvost.
Úgy,hogy már nem bírtam tovább elviselni magam, azokat a gondolatokat és cselekvéseket,amik betolakodtak a fejembe. Egyszerũen szereztem. Eleinte jól kidőltem tőle, de ma pl 100mg bevetele utan felkeltem hajnali 3kor és nagyon rosszul voltam, hányás-hasmenés, de ezek fel vannak tüntetve mellékhatásként.
Dokihoz jan. elején van csak időpont, adig tùl kell élnem valahogyan
Nézd, amit csinálsz, nem játék.
Kérdésedre a válasz: ne szedj antipszichotikumot - és egyébként semmilyen VK gyógyszert, pláne ne idegrendszerit.
Azt mondod jobban vagy, de közbe aludni nem tudsz, mert hánysz és megy a hasad. Biztos megérte? 100 mg-ot szedsz. Nem ennyit kellene, ha kidőlsz tőle. Lehet számodra elég lett volna 50, vagy 25 mg-os dózis is, az is hatott volna, és nem dőltél volna ki, sőt, talán még a mellékhatások sem - vagy enyhébben - jelentkeztek volna. Már most érzed, hogy a 100 mg nem elegendő. Most vagy kapsz egy erősebb szert, vagy bedugnak a kórházba, esetleg tovább emelik a dózist, stb. Ezek a kilátások várnad rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!