Kínosan, kissé furán érzem magam, amiért Ginko biloba filmtablettát szedek. Mintha idős lennék. Többi lent? 18/l
Szép napot!
Ma voltam orvosnál. A pajzsmirigy alulműködés tüneteiből eléggé sok megegyezik, ami elég volt ahhoz, hogy megkérjem, nézzük meg. A teljesítőképességem, koncentrációm pocsék, a menstruációm soha nem volt beállva. Idén vizsgázok, de egyszerűen képtelen vagyok bármit megjegyezni, a tanárok rajtam lovagolnak és suhintják az ostort, fenyegetnek, hogy nem küldenek vizsgázni. Ahogy lehetett, próbáltam az utóbbi időben kerülni az iskolát, legalább 1-2 napra, mert lelkileg nem bírom, hogy görnyedek a tanulnivaló fölött, mégsem marad meg semmi, bent meg hallgatom a tanárokat.
Felírt az orvos Ginko biloba tablettát, ami, mint az olvasható az oldalán: Időskorral összefüggő szellemi hanyatlás és az életminőség javítására enyhe fokú demenciában szenvedőknek.
Teljesen hülyének érzem magam... Az utóbbi időben a felfogásom nagyon lelassult, az eddig nagy szókincsem is szűkült, amikor beszélni kell. Imádom a szavakat, ezért borzalmas érzés.
Mit gondoltok erről? Szerintetek, ha sikerül a vizsgám, feltéve ha engednek, ez a probléma megszűnik, vagy legalább mérséklődik? Volt ilyen időszakotok?
Szánj néhány napot a pihenésre, és ha a tabletta nem segít menj vissza az orvoshoz. A stressz nyilván megnehezíti a tanulást, de ennyire azért sztem nem kéne fejbevágnia. :/
Azt meg ne szégyelld, hogy mit szedsz. A tablettától nem leszel öregebb. :P
A g.b.-ról nem bizonyították be mostanában, hogy semmilyen hatása nincs, csak placebo?
Mintha ezt olvastam volna pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!