Depresszios vagyok,es tobb mentalis problemam van, egyetlen kiutat látok,az öngyilkosságot,más is szenved hasonlóképp? Én nem akarok gyogyszereken élni,és mentalisan betegként se. Inkább feladnám az egész szart
Annak veszi aminek akarja, aki depresszios, eszebe sincs ide irogatni...😉
Ez csak hangulatingadozasi hiszti.
Nagyszerű 4es, en pl. kva depressziós vagyok évek óta, mellé még személyiségzavarom van, de nem mindeki olyan határozott személyiség, hogy még fiatalon kiugorjon az ablakon. Majd eljön annak is az ideje. Addig is kapaszkodunk mindenbe, mert bizony kva nehéz megölni magad, még ha 4 fele mentális betegseged is van. Imádom az ilyen okoskodó bunkókat.
Kérdező, hasonló helyzetben vagyunk, en szeretnek gyógyszert szedni, de kikeszultem tőlük.
Koszonom asegitonszándeku kommenteket de nem ilyen egyszeru ezt atelni napi szinten mint ahogy sokan azt hiszik. Hiaba mondjak ez hiszti mikor napinszintu rosszulleteid vannak en nem mondanam hisztinek. Bar aki tudja tudja miez aki nem nem. Mar inkabb nem mondok erre semmit. Hiaba mondjak szedd ossze magad de ha nem megy akkor mi van... mindegy majd lesz valami ... vagy jobb lesz vagy rosszabb
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!