Van kiút a depresszióból?
Életemben voltam már egy párszor depressziós, de most először érzem úgy, hogy innen már csak a halál menthet meg...De tényleg, soha se voltak öngyilkos gondolataim, inkább hogy a világ másik felére mennék és új életet kezdenék, vagy csak álmodoztam arról, hogy egyszer majd jobb lesz...de most.... nem érzem, hogy lenne belőle kiút, teljesen alkalmatlan vagyok arra, hogy kimásszak belőle, nincs pénzem pszichológusra, pszichiátriára nem akarok menni amúgy sem mert csak betegebb lennék mint most, már ha van ennél lejjebb...
Az SZTK-s vagy milyen pszichológusnál meg jártam már, de akkora tömeg volt ott, hogy megrémültem és eljöttem inkább, főleg mert az ablaknál ülő hölgy is hülyének nézett, hogy nem foglaltam időpontot hanem csak úgy odamentem...szóval beijedtem na. De nem is merek oda vissza menni, ami ingyenes szolgáltatás, az nem feltétlenül alkalmas arra, hogy egy ennyire súlyos depresszión segítsen...
Szeretném ha lenne belőle kiút, de akármilyen kiutat is keresek, végül mindig az öngyilkossághoz vezetnek a gondolataim...
Segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!