Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit mondanátok a helyemben az...

Mit mondanátok a helyemben az ismerőseiteknek?

Figyelt kérdés
Az alkarjaim tele van vágások nyomaival. Ha rákérdeznek, akkor mit mondjak? A vágások párhuzamosak és egyenesek. Milyen hihető történettel álljak elő? Mit mondjak, hogy ne nézzenek rám úgy, mint egy elmebeteg öngyilkosjelöltre?

2021. jan. 22. 10:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél hosszú ujjút!
2021. jan. 22. 10:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs hihető magyarázat. Max az, hogy rég volt, elmúlt.
2021. jan. 22. 10:12
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Mondd az igazat: "ezt azért tettem, mert... segítséget kérnék" stb...
2021. jan. 22. 10:21
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Semmit . A felnőtté válás egyik lényege hogy többet nem vagy köteles magázkodni
2021. jan. 22. 10:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Magyarázkodni *
2021. jan. 22. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Én úgy hallottam hogy akik ilyen gondokkal küszködnek általában csináltatnak oda egy mutatós tetoválást, és akkor kevésbé feltűnő, nem látszik könnyen.

Erre sajnos nem lehet azt mondani hogy "bicikli baleset" mert úgy is mindenki tudni fogja, hogy mi történt. Semmi más nem hagy ilyen sebeket. A legjobb az, ha őszinte vagy velük, ha rákérdeznek megmondod hogy régen történt, nehéz időszakon mentél keresztül. Nekem van is egy ilyen csoporttársam, akinek vannak ilyenek a karján, ő is felvállalja, nem is rejtegeti, mert ezzel nem lehet mit kezdeni. Ez vagy te, nem tudják min mehettél keresztül, ne azzal törődj hogy mások mit gondolnak.

Szerintem sokkal jobban jössz ki az egészből, ha megmondod kerek perec, hogy mi történt, és hogy ez már a múlt, azóta jól vagy, mint hogy kitalálsz valami kamu sztorit valami műtétről esetleg, ők jófejségből bólogatnak majd, aztán a hátad mögött kibeszélnek. Az őszinteséget ők is értékelik majd, és nem hozzák fel később sem.

2021. jan. 22. 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:

szerintem is az igazsággal jöhetsz ki ebből a legjobban, mondd meg , hogy nagyon rossz hangulatban voltál.

És akkor lehet, hogy először még érdeklődnek, hogy mi volt a baj, de te meg szal pl tapintatosan lepattintod őket, hogy beszéljetek másról, más témáról.

Mert amúgy különben meg azt fogják mondani,ha annyira egyértelmű, hogy mit csináltál,hogy hülyére veszed őket; és ők eztet meg biztos nem szeretik, tehát ezért inkább valld meg az igazságot,ha valaki megkérdezi, de szóval csöndesen, és megmondva, hogy ők is kezeljék diszkréten, mert nagyon rossz időszakod volt, nem szeretnéd világgákürtölni nagydobra verni, tehát minél kevesen tudnak róla, minél kevésbé forog ez közszájon, annál jobb. Tehát kezeljék diszkréten.

2021. febr. 3. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:

*hogy a te személyes ügyed és nem szeretnék kiadni másoknak,vagypedig inkább ne mondj semmit, mondd azt, hogy ne foglalkozzanak vele, hogyha valaki olyan is esetleg rákérdez

De szóval ne tegyél kárt önmagadban. Egyél inkább helyette csípős paprikát, azt a jó sötétzöldet; tud az erősebben csípni, mint a lelked fáj. :) Néha amúgy egy hagyma is jó. De arra figyelj, hogy ha erőspaprika-evéshez folyamodsz; mindig csak-és kizárólag kenyérrel kapd be, vagy sajttal, vagy akár mind a kettővel, és egyben semmiképp ne túl nagy falatot, valamint praktikus lehet, ha odakészítesz még magadnak egy pohár vizet esetleges "tűzokádós" -vészhelyzet esetére. De ha mindig kenyérrel együtt kapod be, nem lesz baj. Szerintem mégjobb lehet,ha a kenyér meg van vajazva; és még a sajt is esetleg enyhíthet a csípősségén; de theát lelki bánatra a csípőspaprikát mindenképpen tudom ajánlani, jót tesz. Ha meg épp kajálnál, a levesedbe is rakhatsz akár erőspistát, vagy ilyen nagyon kis mini pirospaprikákat. Olyan cefetül tud csípni az is,hogy eltereli a figyelmedet a bánatról. :)

2021. febr. 3. 21:51
 9/13 anonim ***** válasza:
*Meg amúgy nem értek hozzá, meg lehet, hogy pl a ruhád is olyan lenne, valszeg egyébként igen, hogyha pl raknál rá alapozót/ kis púdert; vagy mindkettőt. Vagy pl vannak ezek a ilyen harisnya jellegű-ek, hogy olyan , mintha ki lenne tetoválva a karod, de ilyen harisnyaanyagból van, és akkor ha azt ráhúzod,akkor olyan, mintha lennének tetkóid, talán valamennyire az is kitakarja, viszont lehet, ogy tényleg a legjobb a hosszujjú; vagy pedig régen divatból hordtak ilyen , hát pl ilyen gumis , nyomott feliratos karkötőket; vagy például ilyen sportos kézvédőket. Olyan színű leeht pl, amilyen megy a ruhádhoz; és akkor az pl szerintem tök jól nézhet ki, ilyen textil csuklóvédők. És akkor azt is pl ráhúzod, esetleg nézhet ki jól. De szóval hagyjad begyógyulni, és ha már majd begyógyult, akkor ne okozz magadnak sérülést többet. Ne bántsd magad, ehelyett szeresd magadat. És próbáld meg elfogadni magadat; de ha úgy látod te magadon, hogy nem vagy elég jóarc; mert pl gonoszul bánsz másokkal, és ez utólag téged frusztrál, utólag bűntudattal tölt el, akkor tehát változz meg,és tehát hogy ne árts másnak se, és magadnak se. Tehát szándékosan tuti ne,tehát hoghya pl véletlen baleset történik, amikor tehát pl tényleg mondjuk senki nem hibás, nemtom, van-e ilyen, de szal pl mondjuk legyen az a példa, hogxha véletlenül levered valakinek a vázáját, akkor ne haragudj magadra miatta, mert nem szánt szándékkal volt, és ha pl nem is tudsz venni egy ugyanolyan másikat, annyit tudsz mondani, hogy bocsánatot kérsz;és akkor részedről már lehet okés, egy lezárt dolog is. De hoghya pl követeli a tulajdonos az árát, akkor azért lehetpőleg próbáld megfizetni, vagy minimum adj neki egy kis fájdalomdíjat; ami mondjuk nem pótolja, de egy kicsit enyhíti, és akkor látja a másik, hogy sajnálod. Tehát ez meg ennyi, odamész és bocsánatot kérsz.
2021. febr. 3. 21:57
 10/13 Angel3000 ***** válasza:
66%
Szia! Ha el akarod tûntettni végleg,- akkor rà kell tetovàlltatnod! Egy jò Tetovàlò tökéletessen el tudja tusolni a vàgàsok helyeit!
2021. febr. 9. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!