Ti elmondtátok ismerőseiteknek, barátaitoknak, hogy antidepresszánst szedtek?
Gondolok itt munkatársakra, barátokra, szomszédokra, kikkel jóban vagytok. Az én esetemben kizárólag a családtagjaim tudják. Én úgy érzem, hogy más emiatt gyengének gondolna, esetleg "depis"-nek.
Persze kit is érdekel más...
Nem mondtam el.
Aki nem szenved ilyen betegségben, semmit nem ért meg belőle, lásd 1. válaszoló is.
Igen. A munkahelyen egyébként is jelezni kell az efféle szerek szedését, ez kötelező nálunk. Ha csinálsz valami galibát, és kiderül, hogy elhallgattad, probléma lesz belőle.
A főnökömnek azonnal elmondtam, hogy targoncára még véletlen se ültessen, mert baj lehet. Nem akadt ki, megkérdezte ki írta fel :), és hogy milyen...
A munkatársaimmal vagyunk annyira jóban, hogy őszinték legyünk egymáshoz, és megértsék, miért nem megyek sörözni meló után. Meg ha véletlen rosszul lennék, tudják mitől van. Azt mondták oké, majd figyelnek. Tudták, hogy mi a helyzet, nem csak én szedtem... :(
Szerintem nincs ezen mit szégyellni, de világba kürtölni nem kell.
6-os
Mert pl a vérnyomáscsökkentő az nem pont ilyen? Nahát akkor.
Nagyjából az összes betegségre felír valamit az orvos, ami aztán lutri, ilyen szempontból felesleges az antidepit ekézni.
5-ös
Miért ne lehetne targoncázni, meg bármit vezetni? Ha jót szedsz, észre sem veszed, hogy jól vagy, semmiben nem befolyásol, olyan vagy, mint más.
...azért, mert az elején kapsz mellé szorongáscsökkentőt is. Azzal meg nem lehet vezetni, az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!