Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek rendelik el a kényszergy...

Kinek rendelik el a kényszergyógykezelést ?

Figyelt kérdés
A testvérem a napokban egy baltával fenyegette anyámat, kihivtam a rendoroket ők meg a mentőket. Jelenleg kényszergyógykezelés alatt áll, és nem tudjuk ez mit jelent hiaba telefonaltunk be. Milyen gyógyszert kap? Es mikor engedik ki? Egyrészt rettegek tőle, hogy kijön és megöli anyut dühében, masreszt megremit, hogy valaki miattam van bezarva. Helyesen cselekedtem? Mit csinalnak vele???
2020. dec. 28. 22:51
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Újabb 30 napig bent tartják, mert nem hajlandó beszélni magáról.
2021. jan. 9. 23:44
 42/44 A kérdező kommentje:
Ha valakit zavar abbahagyom, fe azota is bent tartjak. Levagott fejekrol beszel. Skizofrenia gyanus. En ezt kb 10eve tudom, ehez orvosi papirok nem kellenek, a tenyek magukert beszelnek-hogy egy klasszikusbol idezzek
2021. jan. 15. 00:30
 43/44 anonim válasza:
Arra nem gondoltal h okot adtatok a viselkedesere. Meleg szeretettel es megbocsatassal turelemmel kell viseltetni iranta nem mergesiteni a viszonyt es fenyegetni. Fenyegetesre felelemre ugyanis fenyegetes a reakcio
jún. 24. 23:51
 44/44 A kérdező kommentje:

Egyem az apró szived…nem ..40 ev leforgasa alatt soha nem gondoltunk erre..SoHA! O’mG!

Csak 9évvel fiatalabb huga vagyok, az en megertesem es rajongasom vegtelen…volt. Egy pontig. Gondolkoztal mar azon, h gondolkozz?

aug. 14. 02:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!