Kinek rendelik el a kényszergyógykezelést ?
Figyelt kérdés
A testvérem a napokban egy baltával fenyegette anyámat, kihivtam a rendoroket ők meg a mentőket. Jelenleg kényszergyógykezelés alatt áll, és nem tudjuk ez mit jelent hiaba telefonaltunk be. Milyen gyógyszert kap? Es mikor engedik ki? Egyrészt rettegek tőle, hogy kijön és megöli anyut dühében, masreszt megremit, hogy valaki miattam van bezarva. Helyesen cselekedtem? Mit csinalnak vele???2020. dec. 28. 22:51
11/44 anonim válasza:
Sokat érsz a kezed fogásával, ha hazaküldik kiirtani a családot.
12/44 anonim válasza:
Ki a gondnoka? Gondolom, van neki, ha ennyire nem ura saját magának. A gondnok keressen neki elmeszociális otthont.
13/44 anonim válasza:
A pszichiaterrel beszeltel az aggodalmaidrol? Tudja, hogy valahol ot is felelossegre vonhatjak, ha ido elott kiengedi?
14/44 anonim válasza:
nem egyedül engedi ki a pszichiáter, egy egész team hozza a döntést.
15/44 A kérdező kommentje:
Nincs gondnoka. Edesanyam csak turt es turt vilag eleteben. En eppen otthon voltam nala, es en cselekedtem. Allitolag a covid miatt nem akarjak bennt tartani. Meg abban remenykednem h szedi a gyogyszereket majd, hiszen minnel tovabb van bennt egyre duhosebb lesz. Ezt mondtak.
2020. dec. 29. 16:07
16/44 A kérdező kommentje:
A kezem fogasa pedig a rendor emberseget mutatja ami fontos volt abban a helyzet hiszen sulyos panikrohamom volt. A pszichiatriabol pedig nem ő kuldi haza a testverem ....
2020. dec. 29. 16:08
17/44 anonim válasza:
Keress tanúkat (rendőrt, orvost), és szólj a Gyámhivatalnak, hogy indítsák el az ő gondnokság alá vételét, mert te félsz, anyu meg nem akarja.
18/44 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen kindenkinek, ugy erzem kicsit megreccsentem ma. Jól jönnek a tanácsok sokat jelentenek es hasznosak!
2020. dec. 29. 20:26
19/44 anonim válasza:
Meg fogják kérdezni, hogy ki lesz a beteg gondnoka a családból. Ezzel ez a probléma. Hogy az az illető nem szabadulhat a betegtől, hacsak elmeszociális intézetbe nem rakatja.
20/44 A kérdező kommentje:
Nem engedtek ki! Ujabb 2 hetig bent tartjak. Brutalisan levan szedalva. Ma telefonalhatott eloszor
2020. dec. 30. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!