Kinek rendelik el a kényszergyógykezelést ?
Figyelt kérdés
A testvérem a napokban egy baltával fenyegette anyámat, kihivtam a rendoroket ők meg a mentőket. Jelenleg kényszergyógykezelés alatt áll, és nem tudjuk ez mit jelent hiaba telefonaltunk be. Milyen gyógyszert kap? Es mikor engedik ki? Egyrészt rettegek tőle, hogy kijön és megöli anyut dühében, masreszt megremit, hogy valaki miattam van bezarva. Helyesen cselekedtem? Mit csinalnak vele???2020. dec. 28. 22:51
21/44 anonim válasza:
Azokat szedálják le így, akik agressziót mutatnak.
22/44 anonim válasza:
#19: Az illetőt kérdezik meg, ki legyen a gondnok, és ha anyukátok elvállalja, akkor szintén nem tehetsz semmit. Legfeljebb elköltözhetsz otthonról.
23/44 A kérdező kommentje:
Már 10 ève elkoltoztem otthonrol. Ha kiengedik kis idore haza jojet de kozben kijelenjtjuk a lakasbol. Osszepakolhatja a ciccait es mehet isten hirevel, ha nem
Megy elvitetem
Megint. Ha agressziv marad jon a tavolsagtartasi. De mindenkepp elkell koltoznie! Nem nezem vegig ahogy anyamat megoli, minden kovet megmozgatok
2020. dec. 30. 18:48
24/44 anonim válasza:
Anyád a távollétedben vissza fogja engedni.
25/44 A kérdező kommentje:
Egy kerület választ el minket, hodd el nem hagyom ott ellenorzes nelkul.
Egyebkent eddig annyir tudtam mondani, nem bipolaris, nem skizofren. Remelem megtor lelkileg es nem agresszivkodik. Csak nem akar orok eletere visszakerulni
2020. dec. 30. 19:40
26/44 anonim válasza:
Szurkolok nektek, de a semmitől senki sem viselkedik így.
27/44 A kérdező kommentje:
Súlyos személyiség torzulás, ennyit mondtak. Én kicsit belebetegedtem ebbe. Azert is irom le a fejlemenyeket? Hatha valaki hasonlo cipoben jar
Nagyon kedvesek vagytok es koszonom
2020. dec. 30. 19:51
28/44 anonim válasza:
Aha, akkor nem elmebetegség, hanem személyiségzavar. Ennek annyi "előnye" van, hogy büntethető... Borderline-ok is ilyen erőszakosak. Vagy pszichopaták. Én borderline-nal találkoztam, meg skizofrénnel, utóbbi, ugye, nem lehet.
29/44 A kérdező kommentje:
En mindig is borderline-ra tippeltem. Kivqncsi leszek de ez az egesz nagyon durva
2020. dec. 30. 20:04
30/44 A kérdező kommentje:
Vajon megtörik ott?
2020. dec. 30. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!