Kinek rendelik el a kényszergyógykezelést ?
Figyelt kérdés
A testvérem a napokban egy baltával fenyegette anyámat, kihivtam a rendoroket ők meg a mentőket. Jelenleg kényszergyógykezelés alatt áll, és nem tudjuk ez mit jelent hiaba telefonaltunk be. Milyen gyógyszert kap? Es mikor engedik ki? Egyrészt rettegek tőle, hogy kijön és megöli anyut dühében, masreszt megremit, hogy valaki miattam van bezarva. Helyesen cselekedtem? Mit csinalnak vele???2020. dec. 28. 22:51
31/44 anonim válasza:
Ez nem "megtörésre" megy. Saját partnerem volt kettő is bordi, bár a fizikai erőszakig nem jutottak el, és eléggé utánanéztem évek alatt a bordinak, és az igazából nem gyógyítható, csak enyhíthető, de csak ha az illető is partner a folyamatos terápiában, a te tesód pedig nem ilyen... Általában elmenekülnek előlük. A család kilöki az erőszakosság miatt őket, de az a lényeg, hogy ők jogosnak érzik az erőszakot, amit alkalmaznak, azzal, hogy a családban őket sértegették, és ez csak jogos visszavágás. Itt, a GYk-n is van egy huszonéves bordi nő, aki megverte az anyját többször, ezért távolságtartási végzést kért ellene a család, és a mai napig nem érti, mi a baj azzal, hogy veréssel torolta meg a család iránta tanúsított rossz viselkedését. Szerinte ez jogos volt.
32/44 A kérdező kommentje:
Igen ez is valahogy hasonló. Nehez az egeszet feldolgozni es eltenni a megfelelő polcra tenni lelkileg.
2020. dec. 30. 20:26
34/44 A kérdező kommentje:
Ma megint telefonalhatott kb 2percet anyuval. Azt mondta, ha kijön, megöli.
Azt mondta ott befog kattanni es megoli
Nem tudom felfogni, hogy mondhat ilyet meg mindig.
2020. dec. 31. 13:35
35/44 anonim válasza:
Szerintem kezdheted is a feljelentest...
36/44 anonim válasza:
ne azon filózz, hogy mondhat ilyet, hanem keress ügyvédet, és kérdezd ki a testvéred ellen tehető intézkedésekről. Büntető ügyvédet keress, mert életveszélyes fenyegetésről van szó. Az nem megoldás, hogy a gyakorisok tanácsai szerint mész tétován ide-oda.
37/44 anonim válasza:
És az intézeti, ahol kezelik, orvosával beszélj, hogy újra életveszélyesen fenyegetőzik, ki ne engedjék. Hivatalos levelet is írhatnál tértivevényesen küldve az intézményvezetőnek erről, el ne sikálják.
38/44 A kérdező kommentje:
Első korben kijelentjuk a lakasbol de mint tudjuk ezekhez idopontokat kell kerni, a covid durvan ratesz ezekre igy alapvol lassabban haladnak a dolgok, utana tavolsagtartasit kerunk
2020. dec. 31. 15:38
39/44 A kérdező kommentje:
Távolságtarzással kapcsolatban, több rendőr ismerőseömmel
Is tartom a kapcsolatot. Aki elvitette a batyam vonzodik hozzam, van egy masik ismerősöm aki, valóban tud segíteni, jó úton haladunk. Anyu annyira nem bírja a stresszt, hogy őt is orvoshoz kellett vinnem rosszulétekkel, orvérzéssel! Mindent megteszek!!!! Csak azert irom, hatha valakit erdekel!
2021. jan. 4. 01:13
40/44 A kérdező kommentje:
Egyebkent, kezd megtorni! Ahoz van esze, hogy a sajat anyjat manipulalja 40evesen, de az en szivem megkemenyedett. (En 25vagyok)
2021. jan. 4. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!