Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy diagnosztizált nárcisztiku...

Egy diagnosztizált nárcisztikusnál mit jelent az, ha ő szakít, és azt mondja ne keressem, majd ő keres?

Figyelt kérdés
Akiknek volt kapcsolata nárcisztikussal, és a nárcisz szakított velük, mik a tapasztalataik? Szakítás után visszajön? Mire lehet számítani?
2020. dec. 19. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig visszajon.. mint egy pioca...
2020. dec. 19. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

De amugy azt jelenti , hogy epp massal kefel. Hamegunta majd jelentkezik, kefel kicsit veled is , majd jon egy balhe ,hogy megint ne keresd. Kefelhessen massal tovabb.

Ez egy orok korforgas

2020. dec. 19. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felkeres, amikor epp dugni akar, vagy valamilyen erdeke fuzodik majd hozza. Es te mivel okos vagy, nem fogod visszaengedni, nem hagyod majd zsarolni magad. Zard le, szabadulj meg tole, meg ha most faj is, ezt kesobb meg megkoszonod magadnak.
2020. dec. 19. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Lebuktattam hogy megcsalt, erre teátrálisan sírni kezdett, védte a másik hölgyet, mármint hogy az a nő nem árthat neki, engem meg kidobott de ideges is volt meg sírt is. Csak lestem. Mondta majd keres, mondtam oké, és mindenhonnan letiltottam. Teátrális, szürreális volt az egész szakítás.
2020. dec. 19. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem parkapcsolatban, hanem barati (?) es munkatarsi kapcsolatban voltam ilyen emberrel. En 100%-os kapcsolatmegszakitas mellett dontottem. Azota felpitettem egy uj eletet, jol erzem magam. Egy evig nema csend volt, majd megkeresett: neki mar megszepult minden emlek (pedig hatalmas balhe volt kozottunk), es milyen jo lenne ujra egyutt dolgozni. A "szurke ko" modszert kovetve teljesen hidegen, magyarazat nelkul mondtam nemet. Egy hetre ra ujra keresett, megint talalt valamit, amirol beszelnunk kene :)

Erre is nemet mondtam. Nem tudom, meddig megy majd ez.

Es en most lattam igazan, hogy mennyire oszintetlen es teatralis, es fogtam a fejem, hogy regen hogyan dolhettem be ezeknek. Sut belole az, hogy valami erdeke van.

Ez tehat nem szerelmi kapcsolat, ott szerintem durvabb lehet. Sok kitartast!

2020. dec. 20. 06:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nem vagy számára "használható".

Ha később ismét "használni" akar téged, akkor majd keresni fog.

Legjobb, amit tehetsz magaddal, hogy többé szóba sem állsz vele.

2020. dec. 22. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti ha majd kedve tartja es epp lesz rad ideje, hogy te kiszolgáld es kedveskedj neki akkor keresni fog. Amugy meg ne zavard es hagyd békén
2021. júl. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!