Egy diagnosztizált nárcisztikusnál mit jelent az, ha ő szakít, és azt mondja ne keressem, majd ő keres?
De amugy azt jelenti , hogy epp massal kefel. Hamegunta majd jelentkezik, kefel kicsit veled is , majd jon egy balhe ,hogy megint ne keresd. Kefelhessen massal tovabb.
Ez egy orok korforgas
Nem parkapcsolatban, hanem barati (?) es munkatarsi kapcsolatban voltam ilyen emberrel. En 100%-os kapcsolatmegszakitas mellett dontottem. Azota felpitettem egy uj eletet, jol erzem magam. Egy evig nema csend volt, majd megkeresett: neki mar megszepult minden emlek (pedig hatalmas balhe volt kozottunk), es milyen jo lenne ujra egyutt dolgozni. A "szurke ko" modszert kovetve teljesen hidegen, magyarazat nelkul mondtam nemet. Egy hetre ra ujra keresett, megint talalt valamit, amirol beszelnunk kene :)
Erre is nemet mondtam. Nem tudom, meddig megy majd ez.
Es en most lattam igazan, hogy mennyire oszintetlen es teatralis, es fogtam a fejem, hogy regen hogyan dolhettem be ezeknek. Sut belole az, hogy valami erdeke van.
Ez tehat nem szerelmi kapcsolat, ott szerintem durvabb lehet. Sok kitartast!
Jelenleg nem vagy számára "használható".
Ha később ismét "használni" akar téged, akkor majd keresni fog.
Legjobb, amit tehetsz magaddal, hogy többé szóba sem állsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!