Hogyan reagál egy nárcisztikus és hogyan reagál egy pszichopata ha lebuktatják őket?
A pszichopaták többsége nevetne egyet, és megkérdezné, hogy oszt akkor mivan?
A narcisztikus támadni kezdene.
Attól is függ mennyire vagy használható ember a számára (inkább kihasználható)
Ennek függvényében, semmibe is vehet ha szembesíted, ha ott akarod hagyni de ő tovább szeretne használni még igazat is adhat neked. Érdekből. Ez a pszichopata inkább
A nárcisztikusnál esélytelen, hogy ne neki legyen igaza.
Amikor egy narcisztikust szembesitettem es nyiltan neven neveztem az erzelmi zsarolast, a kettos mercet, akkor azzal ert veget a beszelgetes, hogy bennem van a hiba, en kommunikalok rosszul, hiszen en vesztem ossze ket emberrel (mikozben akkoriban helyeselt velem), de majd odafigyelunk erre es fejlesztjuk. Mindekozben neki semmiben nem kell valtoznia.
En itt vetettem veget a kapcsolatnak, es a mai napig nem erti, hogy miert dobtam ki 12 evet az ablakon.
9
Ilyenek általában. 2 nárci csajjal volt dolgom az utóbbi 5 évben, és, még ha úgy-ahogy be is látták, hogy mit tesznek, 1órával később már úgy lett csavarva a beszélgetés, hogy végülis nekem kell változnom.
De ismerek 2 szociopatát is, velük nincs nagy gond. Kicsit tapitantlanok, de egész jól próbálnak beilleszkedni. Kicsi minta, de... Hát... A nárcisztikusokat inkább kerülöm ezentúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!