Fiúk/férfiak! Ti járnátok egy elkerülő személyiségzavaros lánnyal?
2# önbizalomhiánnyal nem lenne gond, tehát kapcsolaton belüli szorongások nem lennének. Ha erre céloztál. Teljes értékű bizalmi kapcsolat lenne.
Amúgy teljesen érthető a volt pároddal végbemenő eset. És köszönöm a válaszod, nagyon hasznosnak találom! Szabad tudnom mennyi ideig voltatok együtt? Tudtál róla, hogy ilyen betegsége volt, vagy csak feltételezted?
2-es válaszoló vagyok.
A hármasnak annyit, hogy amíg nincs tisztába a történetem hátterével meg a személyemmel, addig ne fűzzön hozzá semmit, ne itt (és így) ítélkezzünk.
Kérdezőnek: Mi háromnegyed évig voltunk együtt. Tudtam róla, mesélt róla nekem. Agresszor kapcsolatból jött, elfogadtam, próbáltam tenni azért, hogy érezze a bizalmat és tudjon újra szeretni. Sajnos nem sikerült. Sokszor változtatott a véleményén, utolsó pillanatban mondott le dolgokat stb.
3 vagyok, 2#
Jaj, mert csak te ítelkezhetsz (a volt barátnődről, a kérdező barátnőjéről, meg rólam)
Ahelyett hogy mást hibáztatnál, magadba is nézhetnél, mert minden bizonnyal van ott gond, csak nem látod. Mert a gondot az érzékenyebbek veszik csak észre magukban.
Bár nem vagyok férfi, remélem nem gond, hogy válaszolok. A kérdésedben magamra ismertem. Vannak gondjaim a szociális helyzetek kezelésével, kínosan, kellemetlenül érzem magam a legtöbb esetben.
Szerintem a kérdésed rosszul van feltéve, ha tényleg odáig vagy ezért a lányért, akkor nem lenne szükség arra, hogy ilyen kérdéseket tegyél fel.
Nem szeretnélek áltatni, jól tudom, hogy nem egyszerű együtt lenni egy ilyen lánnyal, és akadályt jelenthetnek a gátlásai a kapcsolatotokban.
Az egyetlen kérdés itt az, hogy te hajlandó vagy-e megbirkózni a démonaival, annak érdekében, hogy magad mellett tudhasd őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!