Meddig tart az olanzapin(parnassan) megvonás?
10
Nem címeztem senkinek, te vetted instant magadra, és álltál neki védeni magad. Egyszerűen már veszélyesnek ítélem meg a témakörben való kommentelési szokásokat.
Tisztelettel kérlek, vegyél vissza a lendületből! A soraimba többet, és mást olvastál bele mint aminek szántam. Mi a gondod, melyik szó, betű, vagy mondat zavar? A pszichiátriai gyógyszerek adagjának csökkentése (orvosi utasításra, vagy anélkül) is hosszú + nehéz út.
Mellékesen megjegyzem, hogy a kommunikáció elcsúszására adott regulázó reakcióddal szemben van némi ellenérzésem , mely kiküszöbölhető lett volna, ha előbb kérdezel, tájékozódsz, egyeztetünk, és nem csak a félinformációkból kreált vélt igazságoddal bombázol. Gyakran kerülsz ilyen félrecsúszott diskurzusba?
Amúgy sem velem/velünk kell interakcióba lépned, a válaszaiddal személyesen a kérdezőt célozd meg.
12
Még mindig nem lettél megszólítva, te vagy az, aki ezt tette. Ha problémám lesz valamivel, jelezni fogom, -ahogy tettem-, jelen esetben a "közösséggel" van problémám.
Ezen felül továbbra is azzal van bajom, hogy az egyetlen elfogadható mondat nem került be senkinél, a "húzz az orvoshoz, és ott kérdezz ilyet" című mondat.
"A vegyél vissza a lendületből" mondatodra pedig az a válaszom, hogy nem kívánok visszavenni belőle, köszönöm szépen, de elérem a céljaim így.
És igen, mindenkinek címeztem, és senkinek. Van az a tipikus mondásom, hogy "akinek nem inge, nem veszi fel, de neked látom jól áll"
A jövőben kicsit felelőssebben, máris jobb lesz minden, meglásd. A "nem kell vele\ünk" interakcióba lépni pedig, hát... Ez megint nem az a műsor, ahol így mennek a dolgok, ismétlem, az én szememben másképp mennek a dolgok.
16
Hm... Tehát én tudom, hogy valakinek nem kellene egy gyógyszert abbahagynia, nem figyelmeztetem erre, hanem segítem ebben, és ez a segítség
Hát itt nyilvánul meg az, hogy nem vagy szakember :D És, amikor szólnak vered a nyálad, és nem megérteni akarod.
Ez gáz
Az ilyenbek ilyen helyen írnia sem lenne szabad.
Egy segítő Facebook csoportban 2 maximum 3 ilyen húzás, és kihajítanak.
Az emberek nem egyformák, így a gyógyszer hatása, vagy elhagyási tünetei sem egyformák.
Lál-lám, előkerült a kérdező. Ennek örülünk. És kiderült, hogy nem a saját ötlete alapján hagyta el a gyógyszert, hanem a dokijával egyeztetett.
17#!Csak igaza lett az egyik válaszolónak, hogy előbb járt a szád mint az a nagy eszed.... ami nem is olyan nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!