Nem akarok tovább élni ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eljutottam egy pontra. Úgy érzem összenyom a teher súlya. Van munkám amit utálok és mindezt csinálom semmi pénzért, mert nincs lehetőség váltani. Nincsenek barátaim, se barátnőm (úgy látszik engem nem lehet szeretni), pedig csak arra vágyom, hogy valaki elfogadjon, hogy valaki várjon otthon. Az életem csak a munkából áll, semmi jó nincs benne. Változtatni nem tudok és a magány teljesen tönkretesz.
Csak azt szeretném, hogy vége legyen az egésznek. Félek bármit is tenni, de ebben a fásult helyzetben ordítani tudnék, hogy VALAMI VÁLTOZZON.
Egy kicsit lehet, hogy kusza volt az írásom, kavarognak a gondolataim.
Köszönöm ha elolvastad
31F
2020. dec. 4. 06:15
11/15 A kérdező kommentje:
Most lehet azt mondjátok, hogy lökött vagyok, de mindent megadnék, most egy ölelésért.
2020. dec. 4. 12:38
12/15 anonim válasza:
Nem vagy lökött, Kellenek az emberi kapcsolatok, érzések különben az ember megkattan. Ugyan ebbe a cipőbe vagyok én is csak a vicc hogy nekem a munkám is "jó" jól is keresek vele, kvázi mindenem megvan de még sincs semmim. 33F
13/15 anonim válasza:
Neten is lehet ismerkedni, ha máshogy nem megy.
14/15 A kérdező kommentje:
Próbálkozok, de nincs nagy sikerem. Általában pár mondat után leül az egész és annyi volt.
2020. dec. 4. 19:45
15/15 anonim válasza:
Kitartás,előbb utóbb csak lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!