Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem akarok tovább élni ?

Nem akarok tovább élni ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eljutottam egy pontra. Úgy érzem összenyom a teher súlya. Van munkám amit utálok és mindezt csinálom semmi pénzért, mert nincs lehetőség váltani. Nincsenek barátaim, se barátnőm (úgy látszik engem nem lehet szeretni), pedig csak arra vágyom, hogy valaki elfogadjon, hogy valaki várjon otthon. Az életem csak a munkából áll, semmi jó nincs benne. Változtatni nem tudok és a magány teljesen tönkretesz.

Csak azt szeretném, hogy vége legyen az egésznek. Félek bármit is tenni, de ebben a fásult helyzetben ordítani tudnék, hogy VALAMI VÁLTOZZON.

Egy kicsit lehet, hogy kusza volt az írásom, kavarognak a gondolataim.

Köszönöm ha elolvastad

31F

2020. dec. 4. 06:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Próbáld ki a virtuális világot egy próbát megér.
2020. dec. 4. 06:23
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Nekem ugy tunik h belesuppedtel a kis semmilyen eletedbe es varod a sultgalambot h belerepuljon a szadba. A valtozasert neked kell tenned valamit.
2020. dec. 4. 06:38
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha már úgyis minden mindegy, akkor miért félsz változtatni? Rosszabb már úgysem lehet!

Lehetőség mindig van csak bele kell ugrani.

Élj bátran, próbálj ki új lehetőségeket. Lehet, hogy elsőre nem sikerül, de előbb utóbb összejön minden.

Sok sikert!

2020. dec. 4. 06:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mashova koltozni vagy tanulni valamit, hogy valthass?
2020. dec. 4. 06:52
 5/15 A kérdező kommentje:
#4esnek. Van egy informatikai végzettségem, amivel sose kaptam lehetőséget. Mindig is ezen a vonalon tanultam, de semmit se értem el vele. A gondom, hogy nem tudom mi más érdekelne, milyen irányba indulhatnék el.
2020. dec. 4. 07:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Hogy erted, hogy nem kaptal vele lehetoseget? A kornyekeden nincs olyan munkahely, ahol ertekelnek a kepzettseged? Nem erdekelne informatikan belul mas terulet?
2020. dec. 4. 07:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Suli után, nem kaptam lehetőséget sehol sem, mert pályakezdő voltam/vidéki pesten esélytelen. Végül 3 éve elkerültem egy kis céghez ott szakmámban is dolgoztam. Onnan a vírusos helyzet miatt el kellet jönnöm. Most teljesen más irodai területen vagyok. Sokszor belekezdtem infon belül másba, de mindig az lett a vege h nem tudtam használni. Itt ülök az irodában és csak azon kattogok, h inkább fognék egy pengét
2020. dec. 4. 08:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megertem, hogy most rossz a helyzeted, en is sokat kattogok azon, hogy miert azt tanultam amit, jobb lett volna ha stb.

Ha jol ertem ez a virussal kezdodott? Szerencsere ennek a helyzetnek hamarosan vege. Es mar nem vagy palyakezdo, van 3 ev relevans tapasztalatod, ez nagyon sokat jelent a munkaeropiacon. Ha most rendezodik a virus helyzet jovo tavaszra, siman talalhatsz mas allast, akar pesten.

2020. dec. 4. 08:29
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Itt egy olyan kérdés, amiben jó válaszok vannak, amik segíthetnek esetleg:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2020. dec. 4. 09:24
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. dec. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!