Nem akarok tovább élni ?
Sziasztok!
Eljutottam egy pontra. Úgy érzem összenyom a teher súlya. Van munkám amit utálok és mindezt csinálom semmi pénzért, mert nincs lehetőség váltani. Nincsenek barátaim, se barátnőm (úgy látszik engem nem lehet szeretni), pedig csak arra vágyom, hogy valaki elfogadjon, hogy valaki várjon otthon. Az életem csak a munkából áll, semmi jó nincs benne. Változtatni nem tudok és a magány teljesen tönkretesz.
Csak azt szeretném, hogy vége legyen az egésznek. Félek bármit is tenni, de ebben a fásult helyzetben ordítani tudnék, hogy VALAMI VÁLTOZZON.
Egy kicsit lehet, hogy kusza volt az írásom, kavarognak a gondolataim.
Köszönöm ha elolvastad
31F
Ha már úgyis minden mindegy, akkor miért félsz változtatni? Rosszabb már úgysem lehet!
Lehetőség mindig van csak bele kell ugrani.
Élj bátran, próbálj ki új lehetőségeket. Lehet, hogy elsőre nem sikerül, de előbb utóbb összejön minden.
Sok sikert!
Megertem, hogy most rossz a helyzeted, en is sokat kattogok azon, hogy miert azt tanultam amit, jobb lett volna ha stb.
Ha jol ertem ez a virussal kezdodott? Szerencsere ennek a helyzetnek hamarosan vege. Es mar nem vagy palyakezdo, van 3 ev relevans tapasztalatod, ez nagyon sokat jelent a munkaeropiacon. Ha most rendezodik a virus helyzet jovo tavaszra, siman talalhatsz mas allast, akar pesten.
Szia,
Itt egy olyan kérdés, amiben jó válaszok vannak, amik segíthetnek esetleg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!